Akainu falan da var diye korsan diye belirtmiş reis

Akainu falan da var diye korsan diye belirtmiş reis
Shanks'ı tokat manyağı yaparlar. Big Mom ile Kaido arasında o kadar fark yok, Kaido gibi dayanır. Teach kan ter içinde kalır ama sonunda yener.O zaman 9 Kın beraber başka hangi Yonkou'ya girse öldürür?
Katılıyorum. Mihawk'ı da öldürürler. Teach konusunda emin değilim ama, ortada gibi.Shanks'ı tokat manyağı yaparlar. Big Mom ile Kaido arasında o kadar fark yok, Kaido gibi dayanır. Teach kan ter içinde kalır ama sonunda yener.
Bence Kaido'dan başkasına çizik bile atamazlar maalesefO zaman 9 Kın beraber başka hangi Yonkou'ya girse öldürür?
Evet, haki fırlatıyor. Punk Hazard zamanında fırlatılması imkansız denilen haki.Yamato haki mi fırlatıyor ben anlamadım?
Bu arada Yamato> Zoro.
Mihawk'ı orta zorlukta alır 9 Kın çok net.Bence Kaido'dan başkasına çizik bile atamazlar maalesef![]()
Evet, haki fırlatıyor. Punk Hazard zamanında fırlatılması imkansız denilen haki.![]()
Yamato güçlü baya.
Haki fırlatıyorsa ne olmuş? Zoro da haki kesebiliyor.Yamato haki mi fırlatıyor ben anlamadım?
Bu arada Yamato> Zoro.
Zoro'ya selam mı çaktın bilmiyorum ama o ikisi arasında baya baya fark var.Evet, haki fırlatıyor. Punk Hazard zamanında fırlatılması imkansız denilen haki.![]()
Yamato güçlü baya.