Kanka oldu ikisi artık bakma tayfayı pek göstermiyor yıllardır ama milletin dedikodusunu yapıyordur bunlar birlikte.Koskoca Hasırşapkalrın en seksi kızını Usopa emanet etmişler .Nami sen bu hallere düşecek kızmıydın.Nerede bu Sanji nerede bu devlet
Kanka oldu ikisi artık bakma tayfayı pek göstermiyor yıllardır ama milletin dedikodusunu yapıyordur bunlar birlikte.Koskoca Hasırşapkalrın en seksi kızını Usopa emanet etmişler .Nami sen bu hallere düşecek kızmıydın.Nerede bu Sanji nerede bu devlet
Düşüncene saygım sonsuz ama bence alamaz. Ne ikisini birlikte, ne Zoroyu ne Sanjiyi teke tekte.Şuanda alır zaten ama bu monster trionun değiştiği anlamına gelmiyor
Tam aksine Sanji Luffy'nin gücünü saklaması için yanında sen sakla gücünü diyor. Jinbei de seni çatıya çıakracağım gücünü sakla diyor.Bu arada Sanji de yukarıdaki savaşa katılmayı hedefliyor.Bunu hem Jimbei hem de Sanji söylüyor sırasıyla.
![]()
![]()
İkisini birlikte zaten imkansın zaten de ben Jinbenin şuana kadarki deneyimleri, bulunduğu tayfalar ve dünyadaki konumu yüzünden daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Tabiki net bir savaş dövüş olmadığı için yorumluyoruz.Düşüncene saygım sonsuz ama bence alamaz. Ne ikisini birlikte, ne Zoroyu ne Sanjiyi teke tekte.
Haklısın.2. attığım fotoğrafı da es geçmeyelim.Sanji'nin yukarı çıkma isteğini 2. resimde görüyoruz.Yukarıdaki savaş Kaido'dan ibaret değil bildiğin gibi.Orada devrilmiş ve iyileşmeyi bekleyen Jack gibi isimler ve King,Queen gibi her an çatıya çıkabilecek kapasitede insanlar var.Tam aksine Sanji Luffy'nin gücünü saklaması için yanında sen sakla gücünü diyor. Jinbei de seni çatıya çıakracağım gücünü sakla diyor.
Oda'nın serisinde bunların önemi yok gerçi. :/ Bir şeyler yazar sonra bambaşka şeyler olur.
![]()
![]()
He stiline diyorsan ona laf etmek istemiyordum zaten. Sadece güç mevzusunda bu bölüm sebepsizce ve haksızca ezilmiye çalışılmış.Sürü psikolojisi değil. Usopp ölsün diyenlere falan da çok gıcık olurum. Namiye niye laf atayım ki ne severim ne de güç namına kendisinden bir şey beklerim ama Usopp farklı. Usopp'un artık Luffy'nin sağlam bir adamı olmasını istiyorum. Sapanı yine olsun ama Tüfekte alsın eline düşmanda kan alacak silah taşısın çok zor değil. Usopp'a o kadar laf edildi bana patlanmışneyse ben Usopp'u severim yanlış anlaşılmasın

Queen ödüle bakıp Sanji demiştir. Ama o avelin düşüncesinin bir önemi yok ki.Queen, Sanji'ye ikinci en güçlü mü demiş Zoro'ya mı? Anlamadım orayı.
Biz karakter sözlerinden güç çıkarımı yapmayı severiz.Queen ödüle bakıp Sanji demiştir. Ama o avelin düşüncesinin bir önemi yok ki.