Tama bu iki kertenkeleyi evcil hayvanı yapsın yeter ya.Usopp orda 2vs1 de kaybediyor tek başına olsaydı birinin fişini çekerdi. Nami sorun yaratmış...
Naminin WCIdeki gibi show sergilemesi lazım. Usopp azmanların yanında onu tek başına koruyamaz
Tama bu iki kertenkeleyi evcil hayvanı yapsın yeter ya.Usopp orda 2vs1 de kaybediyor tek başına olsaydı birinin fişini çekerdi. Nami sorun yaratmış...
Naminin WCIdeki gibi show sergilemesi lazım. Usopp azmanların yanında onu tek başına koruyamaz
Koskoca god velet tama tarafından mı kurtarılacak ?Tama bu iki kertenkeleyi evcil hayvanı yapsın yeter ya.
Naminin bu hale geldiğini görse Zoro, Sanji Luffy üçlüsü. Kentenkeleyi atomlarına ayırır.
Zeus olsaydı bu duruma düşmezdi gibi geliyor bana.Usopp orda 2vs1 de kaybediyor tek başına olsaydı birinin fişini çekerdi. Nami sorun yaratmış...
Kurtarıldı bile. Hem veled deyip geçme bu meyve tayfada birinde olsa çok iş görür.Koskoca god velet tama tarafından mı kurtarılacak ?
O da doğru... e şimdi tüm wano dayak yiyip sürünecek mi?Zeus olsaydı bu duruma düşmezdi gibi geliyor bana.
Hancock ablası gelir belki yardımaNamiye bunu Ulti yapmışsa Sanjiyi o listeden çıkar.

Hancock dünya üzerinde tayfadaki kadın karakterlere en büyük düşman. Oda'dan daha düşman. Ancak Ultiye yardım eder. Sonra Luffy'ye.Hancock ablası gelir belki yardıma![]()
Hancock acaba o iğrenç östrojen kokan adasının dışına çıkmış mı acaba? Onun yerin Reiju ablası gelsin.Hancock ablası gelir belki yardıma![]()