Eric Cartman 24 Eyl 2020 #761 Yeni sistem dediği de eski sistem. Zaten 3 bölüm ve ara ya da 2 bölüm ve ara şeklinde olurdu. 4 bölüm ve ara gördüm mü şaşırırdım.
Yeni sistem dediği de eski sistem. Zaten 3 bölüm ve ara ya da 2 bölüm ve ara şeklinde olurdu. 4 bölüm ve ara gördüm mü şaşırırdım.
Kurohige 24 Eyl 2020 #764 Günde 3 sayfa çizsen bölüm çıkıyor be Oda ne ağladın, yaşlandıysan bırak o zaman yazarlığını yap başkası çizsin.
Günde 3 sayfa çizsen bölüm çıkıyor be Oda ne ağladın, yaşlandıysan bırak o zaman yazarlığını yap başkası çizsin.
Chris 24 Eyl 2020 #766 Mr.Bushido dedi ki: Eiichiro Oda açıklama yapıyor... Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Çokomelli bölümler.
Mr.Bushido dedi ki: Eiichiro Oda açıklama yapıyor... Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Çokomelli bölümler.
Tommy Vercetti 24 Eyl 2020 #768 Monkey D. Chris dedi ki: Çokomelli bölümler. Genişletmek için tıkla ... Maaşınızı ile mi alıyorsunuz...? Ksjsjsjjs
Monkey D. Chris dedi ki: Çokomelli bölümler. Genişletmek için tıkla ... Maaşınızı ile mi alıyorsunuz...? Ksjsjsjjs
Calgara 24 Eyl 2020 #769 Vay vay vay Kinemon'a bak sen. Law'dan tek yiyen, Pica'dan korkan Kinemon Kaido'nun en baba saldırılarından birini kesmiş. Hey yavrum hey...
Vay vay vay Kinemon'a bak sen. Law'dan tek yiyen, Pica'dan korkan Kinemon Kaido'nun en baba saldırılarından birini kesmiş. Hey yavrum hey...