Çörekçioğlu Luffy 22 Eyl 2020 #412 William cutting dedi ki: Ah be reis keşke ciddiye almasan. @Eric Cartman 'ın yorumu üzerine geyiğine attım. :/ Genişletmek için tıkla ... Yani dostum nasıl bir geyik anlamadım ben bunu.
William cutting dedi ki: Ah be reis keşke ciddiye almasan. @Eric Cartman 'ın yorumu üzerine geyiğine attım. :/ Genişletmek için tıkla ... Yani dostum nasıl bir geyik anlamadım ben bunu.
Visums 22 Eyl 2020 #415 RedTeroR dedi ki: Bölümden sonra luffy Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Sende aşırı gizli Luffy fanlığı seziyorum ben. Bu kadar nefret başka şekilde açıklanamaz. :d
RedTeroR dedi ki: Bölümden sonra luffy Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Sende aşırı gizli Luffy fanlığı seziyorum ben. Bu kadar nefret başka şekilde açıklanamaz. :d
Millennium Wizard 22 Eyl 2020 #416 Zoro’ya bak hemen tavrını koymuş karşı çıkmış yardımcı kaptan.Eee tayfayı Luffy ile beraber kuran adamın hali başka oluyor tabii.
Zoro’ya bak hemen tavrını koymuş karşı çıkmış yardımcı kaptan.Eee tayfayı Luffy ile beraber kuran adamın hali başka oluyor tabii.
Chris 22 Eyl 2020 #417 @Vintage Culture @RedTeroR @Dattebayo..! @Kangai no Jakku @BattalGazi Kenny yapmış. Gizli İçerik
RedTeroR 22 Eyl 2020 #419 Monkey D. Chris dedi ki: @Vintage Culture @RedTeroR @Dattebayo..! @Kangai no Jakku @BattalGazi Kenny yapmış. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... @Dattebayo..! ve @Vintage Culture hiç değişmiyor xD
Monkey D. Chris dedi ki: @Vintage Culture @RedTeroR @Dattebayo..! @Kangai no Jakku @BattalGazi Kenny yapmış. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... @Dattebayo..! ve @Vintage Culture hiç değişmiyor xD
Visums 22 Eyl 2020 #420 Bu arada Luffy Brook'u tayfaya almaya çalışırken yine herkes karşıydı. Law ile ittifakta karşıydı. Luffy gördüğü her şeyi tayfaya almaya veya ittifak olmaya çalıştığı için çok normal karşı çıkmaları. :/
Bu arada Luffy Brook'u tayfaya almaya çalışırken yine herkes karşıydı. Law ile ittifakta karşıydı. Luffy gördüğü her şeyi tayfaya almaya veya ittifak olmaya çalıştığı için çok normal karşı çıkmaları. :/