Lastiklerden değil daha çok voltaj severlerden bahsetmiştim ben. Bide yeşillik severlerden tabii ki .Bilirim tabi. Ne çektik lastik oğlan sevicilerinden.
Lastiklerden değil daha çok voltaj severlerden bahsetmiştim ben. Bide yeşillik severlerden tabii ki .Bilirim tabi. Ne çektik lastik oğlan sevicilerinden.
Ace'den bile zayıf adamdan ayar yemek bu ayrı lvl gerektirir sanırımKata kadar özel olmak çok zor düşünsene 10 saat dayak atıp yenilmen gerekiyor falan abovv zor iş![]()
Tayfanın en son böyle panelde gördüğümüzde Dolar 1.6dıydı.O değil de yıllardır tayfa ilk kez birlikte poz veriyor. Bunun üstüne şov gelir kesin.
Tamda İzo level adamdan ayar yemesinden bahsedecektimAce'den bile zayıf adamdan ayar yemek bu ayrı lvl gerektirir sanırım![]()
Birisi İzo'dan ayar yiyor birisi çakmak gazından körler sağırlar durumu işte xd.Tamda İzo level adamdan ayar yemesinden bahsedecektim![]()
Düdüklü tencere Sanji'nin ana dövüşünden önce gövdesinin ikiye bölünmesini mi bekliyorsun reyis ?Girip bakabilirsin ne yaptığınaKing'in meyveli yapamadığını yapıyor herif.
Attım şutu kıvran şimdi ?Ace'den bile zayıf adamdan ayar yemek bu ayrı lvl gerektirir sanırımHani şu çakmak gazına yanan güzide Ace kardeşimizden de zayıf olan adama yani
![]()
Vay be , ne günlerdi ?Tayfanın en son böyle panelde gördüğümüzde Dolar 1.6dıydı.