Kinbe Kid-Killer-Sanji’yi üst üste koyar da, Zoro’yu kimsenin üstüne koyamaz, Zoro bunu tek başına Hamsi tava yapar...Jimbei Zoro ile Sanjiyi üst üste koyar.
yok yeşil kesin kaidoyu kesiyormuş.Son sahnede Jinbe 1 santim Sanji’nin önünde çizilse bile bu ne ifade eder anlamıyorum. Oda serinin ince güç dengelerini anlayabilmemiz için böyle bir ipucu mu bırakmış? Büyük oyunu görmüş mü olduk![]()
İlluminati'nin oyunlarıSon sahnede Jinbe 1 santim Sanji’nin önünde çizilse bile bu ne ifade eder anlamıyorum. Oda serinin ince güç dengelerini anlayabilmemiz için böyle bir ipucu mu bırakmış? Büyük oyunu görmüş mü olduk![]()
Büyük resmi gören adminlere sahip olduğumuz için çok şanslıyızSon sahnede Jinbe 1 santim Sanji’nin önünde çizilse bile bu ne ifade eder anlamıyorum. Oda serinin ince güç dengelerini anlayabilmemiz için böyle bir ipucu mu bırakmış? Büyük oyunu görmüş mü olduk![]()
O iş yaş Reyiz.Sanji Zoroyu oturtur da Jimbei had bildirir.sanji jinbei ile yeşili üst üste koyar.
Zoro seri başından beri yaklaşık 10 bin adam falan alıyordu zaten.Aldığı ise 3 5 tane.O yüzden böyle yorumlar boş.Kinbe Kid-Killer-Sanji’yi üst üste koyar da, Zoro’yu kimsenin üstüne koyamaz, Zoro bunu tek başına Hamsi tava yapar...![]()