Bunu Kaido için dediysen imkansız. Bosslar hep Luffy'e kalmıştır.Orası öyle yine öyle yapabilir tabii... Ama bazen bazı şeylerin şerefine istisna yapılabilir...![]()

Bunu Kaido için dediysen imkansız. Bosslar hep Luffy'e kalmıştır.Orası öyle yine öyle yapabilir tabii... Ama bazen bazı şeylerin şerefine istisna yapılabilir...![]()
King ve Queen'in olduğu yerde momoyu araklamak,King gibi Jinbei'yi hamsi tava yapacak bir karakterin atağından yaralanmamak gibi performansı var.Zoro,Sanji dünyasını karartır Jinbe'nin.Sanjinin ne performansı var yahu ? Sanji ne ki Zoro ne olsun.Millet boşuna sasirmiyor Jimbe Luffye katıldı diye.
Brook'ta Momo oluyor resme göre kankam.Resme göre bakarsak Choppper > Sanji o zaman![]()
Bazen Traom bazen istisnalar vardır... kesin demiyorum zaten belki diyorum...Bunu Kaido için dediysen imkansız. Bosslar hep Luffy'e kalmıştır.![]()
Yanlışın var , Jinbei hiçbir zaman dövüşmez.Jinbei öleceğim yer burası dediği hiçbir dövüşü kaybetmez. Adamın bugu bu. :/
Ana karakterin önüne hiç bir karakteri geçirmez. Boşuna ümitlenme derim.Bazen Traom bazen istisnalar vardır... kesin demiyorum zaten belki diyorum...![]()
Motor olmasın.Zamanında Kuma’dan kaçan Franky ve Nami geldi aklıma hüzünlendim. Adam şimdi Nami’yi kurtarmak için İmparatora kafa atıyor.