O da anladı bazı şeyleri artık fazla takılmıyorBence de kesin öyledir onun kızması sana 3 öğün yemek olarak dönüyor çünkü.![]()

O da anladı bazı şeyleri artık fazla takılmıyorBence de kesin öyledir onun kızması sana 3 öğün yemek olarak dönüyor çünkü.![]()
Başta olsa neyse. Olmuş 900+ bölüm. Sanji'nin Enies Lobby'ye kadar böyle bir şeye ihtiyacı var mıydı? Her şeyi yapabilirdi. Yapamadığını Luffy ve Zoro yapardı.Suit oldukça hoş bir eklenti.Çok kasıntı yapıyorsun bence
Aç ordan bir transformers Optimus reisin diğerlerini biçmesini izle![]()
Sanji yapamadıktan sonra anlamı yok ama,Sanji de tayfanın büyük dövüş gücü.Adam ne kılıç ustası ne de meyve kullanıcısı sonuçta.Bence bu Sanji'yi çok daha donanımlı yapan bir şey.Base hali über olursa suitle beraber daha da ileri seviyelere ulaşabilir.Başta olsa neyse. Olmuş 900+ bölüm. Sanji'nin Enies Lobby'ye kadar böyle bir şeye ihtiyacı var mıydı? Her şeyi yapabilirdi. Yapamadığını Luffy ve Zoro yapardı.
2 yıl sonra bir tek başlarına kalamadılar diye şikayetçi olanlar bu bölüm mutlu.@Ölüm Cerrahı Law Tayfanın yeri ayrı şimdi, boşuna üzgün atma.![]()
Sanji'nin olayı buydu zaten. Aslında bu konudaki olumsuz yorumlara hak veriyorum. Hiç olmayacak bir şey yaptı Sanji'ye. Ama artık bu şekilde kabul etmek lazım yani.Sanji yapamadıktan sonra anlamı yok ama,Sanji de tayfanın büyük dövüş gücü.Adam ne kılıç ustası ne de meyve kullanıcısı sonuçta.Bence bu Sanji'yi çok daha donanımlı yapan bir şey.Base hali über olursa suitle beraber daha da ileri seviyelere ulaşabilir.
O da bir bölüm sürecek zaten muhtemelen.2 yıl sonra bir tek başlarına kalamadılar diye şikayetçi olanlar bu bölüm mutlu.![]()
Ben buna Sanji'nin g4ü olarak bakıyorum.O yüzden rahatsız etmiyor beni.Sanji'nin olayı buydu zaten. Aslında bu konudaki olumsuz yorumlara hak veriyorum. Hiç olmayacak bir şey yaptı Sanji'ye. Ama artık bu şekilde kabul etmek lazım yani.![]()
Base haliyle götürüyordu işte. Yoksa ben "Sanji böyle zaten güçlü bir de silah filan alırsa ohooo..." diye düşünen biri değilim. Mangaka böyle biri değil bence. Ben gücünden ziyade Sanji'nin tasarımıyla ilgileniyorum.Sanji yapamadıktan sonra anlamı yok ama,Sanji de tayfanın büyük dövüş gücü.Adam ne kılıç ustası ne de meyve kullanıcısı sonuçta.Bence bu Sanji'yi çok daha donanımlı yapan bir şey.Base hali über olursa suitle beraber daha da ileri seviyelere ulaşabilir.
Zoro kankasını özler. Getirin kankasını.O da bir bölüm sürecek zaten muhtemelen.![]()