O da bir şey mi Oda 5 yıl içinde OP bitecek diyeli 3 yıl oldu ???Ulan Wano başlayalı 2 yıl olmuş.Hey gidi günler, hey!!!
O da bir şey mi Oda 5 yıl içinde OP bitecek diyeli 3 yıl oldu ???Ulan Wano başlayalı 2 yıl olmuş.Hey gidi günler, hey!!!
O da var: D Zaman hızlı geçiyor ya, daha dün gibi hatırlıyorum Wano başlangıcını.O da bir şey mi Oda 5 yıl içinde OP bitecek diyeli 3 yıl oldu ???
Haftaya da mı ara var?Oda'nın haftaya ara verdiğini öğrenen anlık KF:
![]()
2 hafta ara var demişlerdi.Haftaya da mı ara var?
Animeyi uzun zamandir ilk defa şu sahne için izledim.yani bir sahne su halden alinip o kadar kotu nasil yapildi anlamis degilim.Doğru evet öyle bir şey de vardı : ))
Esir düştü ama kendi kurtuldu
Şaka maka bir yana Zoro'nun Wano'da ilk gözüktüğü bölüm efsaneydi. Oda harbi özeniyor bu adama.
![]()
İki mi, bir hafta diye biliyordum. Türemiş.2 hafta ara var demişlerdi.
İki hafta mı? Yamato vs Zoro şart artık. Yoksa ben kendimi asacağım.İki mi, bir hafta diye biliyordum. Türemiş.![]()
Bir sonraki bölüm 6 Eylül yazıyor. Yani biz 4 eylülde okuruz.İki mi, bir hafta diye biliyordum. Türemiş.![]()
Çok bile bekledin.İki hafta mı? Yamato vs Zoro şart artık. Yoksa ben kendimi asacağım.
Dikkat etmemişim ona.Bir sonraki bölüm 6 Eylül yazıyor. Yani biz 4 eylülde okuruz.
Mangaplus'da yazıyorÇok bile bekledin.
Dikkat etmemişim ona.![]()