Şu an için de çekiniyorlar ki.Şu an Garp ve Sengoku emekli önceden çekiniyorlardı (malum sebepler Rocks) yeni ve acemi bir filo amirali gücü belli olmayan iki amiral. Biz bunları yeriz diye de düşünmüş olabilirler

Şu an için de çekiniyorlar ki.Şu an Garp ve Sengoku emekli önceden çekiniyorlardı (malum sebepler Rocks) yeni ve acemi bir filo amirali gücü belli olmayan iki amiral. Biz bunları yeriz diye de düşünmüş olabilirler
Antik silah olmasa da Kaido ile doğrudan bir ilişkisi var diye düşünüyorum. Atası vs olabilir. Kaido bundan dolayı orayı üs olarak seçtiğini düşünüyordum. Wano'ya gelme sebebi de açıklanmış olurdu.Onigashima'yı, Çiçek Başkent'e taşıyacakmış Kaido. Bu adadaki kuru kafa devasa bir vücudun kafası. Bizim Zunisha gibi suyun içinde duruyor bedeni. O dev kılıç da onun kılıcı. Belki de Kaido'nun gemisi bu. Ayaklanıp yürüyecek Wano'ya konacak. Kaido, Wano'da halkın gözü önünde inecek. Bir ihtimal antik silah falan da çıkabilir.
Diye sallayalım dursun şurda.
Dünyayı kaosa boğmak istediklerine dair elinde nasıl veriler var görelim biraz, benim bildiğim Shanks denge adamı Bigmom'un olayı göz göze bakmaydı, Kaido ise yeterli güce ulaşana kadar Oden'e bile saldırmamış ? Senin bu kaosa boğma hikayeni destekleyecek bilgileri görmek hoşuma giderdi doğrusuBu zamana kadar Denizciler neden Yonkou'ları indirmiyor deniliyordu. Şimdi ben de aynını soruyorum. Bu kadar dünyayı kaosa boğmak isteyen iki tipi ne durduruyordu şu zamana kadar? Neden Denizciler'i ve Hükümet'i bitirmiyorlar. Yapabilecek olsalar çoktan yaparlardı bu çok belli. Antik silahlara güveniyorlar. Bu silahlar cidden büyük güç çıkacaklar.
Antik silahlardan birisiyle Enel gelse mesela. Biz o kapak hikayesini boşuna okumamış oluruz ayrıca.Şu an için de çekiniyorlar ki.Antik silahları bulana kadar öyle bir işe girişmezler.
Kiku erkek değil mi ya?Son arclarda kadın karakterler bayağı çeşitlenmeye ve kalitelileşmeye başladı; BM korsanları olsun (smoothie hariç), Wano'da Kiku, Hiyori, Yamato olsun. Seriye karşı olan umudumu arttırdı bu bölüm.![]()
Günlüğü idamdan sonra buluyor galiba. http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/97/984/page/14 Orijinaline bakamadım şu an.Onigashima farklı ada Wano farklı ada. Orijinal çevirisini beklemek en doğrusu olsa da sekiz yaşından önce bulmuş olabilir günlüğü.
Kendini kadın görüyorsa kadındır.Kiku erkek değil mi ya?
Ace o adaya gittiğinde beyazsakal korsanlarında değilBiri beni aydınlatabilir mi? Benim takıldığım bir husus var. Bir yerde kaçırdım herhalde. Toki miydi toko muydu hatırlamıyorum ama gerek o kız, gerek yamato, ace'i tanıyor. whitebeard korsanları oden zamanında gitmişti adaya, o zaman ace yoktu tabii ki, ee nasıl tanıyorlar bu ace'i. Eğer sonradan gittiyseler, kaido hüküm sürerken gitmeleri lazım, öyle bir durum da hatırlamıyorum. Kafam karıştı ya