İkisinde de kral hakisi yok hocam.Silahlanma hakisinin efektiydi onlar büyük ihtimalle.Şimdi Yamato ve Ulti'de kral haki var mı, yok mu? Pek anlayamadım ben, bölümle ilgili bilgiler wikia'ya girilmiş ama kral haki yazmamışlar iki karakter için de.
İkisinde de kral hakisi yok hocam.Silahlanma hakisinin efektiydi onlar büyük ihtimalle.Şimdi Yamato ve Ulti'de kral haki var mı, yok mu? Pek anlayamadım ben, bölümle ilgili bilgiler wikia'ya girilmiş ama kral haki yazmamışlar iki karakter için de.
+1Yamato'nun maske takmasının ardında bir olay var.
Bu da Kaido'nun gülücük meyvelerini ilk defa oğlu Yamato'ya denemesi ve başarısız olması nedeniyle Yamato'nun sürekli gülmesi çıkacaktır diye düşünüyorum.
Babasına karşı olan muhalif kişiliğini açıklayabilir.
Vegapunk neden korsanlara yardm etsin kibu arc in sonu neye bağlanır onu merak ediyom vegapunk mu sabo mu? yamatoyu vegapunk odenin genleriyle yaratmışmıdır acaba?
CC sanırsam vegapunkun eski yardimcisiydi ya ondan olabililr gibi geldiVegapunk neden korsanlara yardm etsin ki
Bn sanmıyorum
Kitabeleri okuyacak biri lazım Kaido'ya. Bu kişinin de Toki olduğunu düşünüyorum. Karşılığında da Yamato'yu öldürmeyip kendi oğlu sıfatıyla büyüttü diye bir teori salladım kendi kendime. Yamato'nun Luffy'yi beklemesi Oden olayını bir şekilde bildiğini, ve maskeyle gezmesi de Oden'e olan benzerliğini gizleme ihtiyacından kaynaklanıyor gene teorimde. Ama çok detaulı takip edemiyorum seriyi uzun zamandır. Detaylı takip edenler bu sallamasyonu destekleyen ya da desteklemeyen detaylar bulabilirler muhtemelen.Toki ölse çok daha iyi bir senaryo olurdu.Böyle tayfa elindeki bir gizemi açığa kavuşturma şansını kaybederdi.Tam Oda'lık bir davranışAma herhalde arc sonunda birçok gerçeği açıklayacaktır
Mantikliymis agaKitabeleri okuyacak biri lazım Kaido'ya. Bu kişinin de Toki olduğunu düşünüyorum. Karşılığında da Yamato'yu öldürmeyip kendi oğlu sıfatıyla büyüttü diye bir teori salladım kendi kendime. Yamato'nun Luffy'yi beklemesi Oden olayını bir şekilde bildiğini, ve maskeyle gezmesi de Oden'e olan benzerliğini gizleme ihtiyacından kaynaklanıyor gene teorimde. Ama çok detaulı takip edemiyorum seriyi uzun zamandır. Detaylı takip edenler bu sallamasyonu destekleyen ya da desteklemeyen detaylar bulabilirler muhtemelen.
Burayı terket,hemenYamato nun greenbull olduğunu düşünüyorum