Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 979 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açılımı büyük barış gibi bir şey ellam.
Aynı zamanda japonya’nın 2. dünya savaşındaki Amiral gemisiymiş. Amiral gemisi. AMİRAL gemisi. AMİRAL. (Kılıççılar için tekrarladım belki Amiral kelimesini kılıç ile bağdaştırıp ronaldo’nun yine filistin’e bağış yapmasını sağlarlar)

Şöyle koltuğa uzandım acaba Kata gidip de Oven, Kompostu abla ve Daifuku’ya annem sizi çağırıyor dese ama sonra ce eee ben çağırmıştım dese ne olurdu diye düşünüyorum jajsjs
Kata, Ağabeyi Perospero'yu çağıramaz ama Peros Kata'yı bir yere çağırabilir. Saygıdan dolayı tabii. King kendi konumuna geçecek potansiyelde olan birilerini öyle çat diye saraya davet edemez, hele aralarında saygı-sevgi yoksa. Muhtemelen X Drake, Apoo, Hawkins gibi tayfaya dahil olmuş bunlarda, aralarında saygı yoktur, gücünden dolayı Kaido'yu tanıyorlar sadece. Gördüğümüz üzere Ulti Kaido'ya bile saygı duymuyor ama diğerleri korktuklarından ötürü arkasından konuşamıyorlar bile.

Şu arcdan sonra hikaye ile ilgili neler ogrenicez acaba. Savasin nasil olacagindan cok savastan sonra ogreneceklerimiz beni daha cok heycanladiriyor. Zoro'nun ailesi, 3 road pone brook'un caldigi 2 pone orochi'nin 1 tane ponesi, momo'nun zunisha ile neler konustugu, Ryma'nin tam hikayesi ve Altin ulke olayi. Bunlar beni şu bir turlu baslayamayan savastan daha cok heycanlandiriyor. Artik baslada bir an once bitse şu savaş. Rahat 1000. Bolumde anca biter. 980'in 24 mayisda gelecegini dusunursek ve her 3 haftada bir ara vereciginide tahmin edersek 1000. Bolum 22 Kasim da gelicek bir kac hafta daha fazla ara verir dersek 1000. Bolumu Aralikta okuyabiliriz.

Ulti ile Page One'ın kardeş olduğu hakkındaki spoiler doğru çıkmamış sanırım. Bölümü az önce okudum, Ulti Page One'ı kardeşi gibi koruyor ama kardeş olduklarına dair kesin bir emare de göremedim. Malumatı olan var mı arkadaşlar?

Ulti ile Page One'ın kardeş olduğu hakkındaki spoiler doğru çıkmamış sanırım. Bölümü az önce okudum, Ulti Page One'ı kardeşi gibi koruyor ama kardeş olduklarına dair kesin bir emare de göremedim. Malumatı olan var mı arkadaşlar?
O kısım çok net değil fakat VIZ çevirisinde "Sis" diyor Page One.

WCI gibi rezil bir arc tan sonra altın gibi geldi bu arc. Flashback öncesi 5-6 bölüm ve son bölüm hariç pek sıkmadı bölümler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık