Oden çoğu şeyi kaba güç ile halletmiş biri yalnız.One piece serisi her şeyi kaba güçle elde edilebileceğin bir seri değil yalnız...

Oden çoğu şeyi kaba güç ile halletmiş biri yalnız.One piece serisi her şeyi kaba güçle elde edilebileceğin bir seri değil yalnız...
Hyogoro reisin neden bir anda çöktüğü belli oldu. Adamın çoluğunu çocuğunu kılıçtan getirmişler daha ne olsun? Yenge de çok anaç ruhlu bir kadına benziyor. Nasıl kıydınız adiler?!?!
Hyogoro amcadan hep bi Kakashi enerjisi almıştım. Boşuna değilmiş. Aynı pratik eğitim anlayışı ve kederli geçmişe sahip. Üstüne aynı yakışıklılık ve hızlı eğitimcilik.9 kın yakuzadan oluşsa daha manidar olurmuş bu arada Kurozumi Semimaru adına özel bir sayfa açılmalı :/
Bölge koruyucusu gibi bir şey değil miydi? Sarayda takılıyordu sanki...Hyogoro amca suçlu diyedir herhalde. Yakuza değil mi kendisi? Samuray değil galiba.
Zaten samuray değil reis. 9 kın olmak için Oden'le takılmak ve eğitim falan almak gerekiyor. Ki bence Hyogoro dayı > 9 Kın ihtiyacı yokmuş.Bölge koruyucusu gibi bir şey değil miydi? Sarayda takılıyordu sanki...
Ben ağlarım. Spoilere üzülüp de yanılanlar sayılmasın. Biz üzüntümüzden laf ettik.Oden'e laf edenler yarın ağlamasın.
76 sayfa herkes üzüntüsünden etti zaten..Ben ağlarım. Spoilere üzülüp de yanılanlar sayılmasın. Biz üzüntümüzden laf ettik.![]()
Hyogoro Odenin babasının tayfadan 9 kın farklı... 9 kın bi alt jenerasyon.Zaten samuray değil reis. 9 kın olmak için Oden'le takılmak ve eğitim falan almak gerekiyor. Ki bence Hyogoro dayı > 9 Kın ihtiyacı yokmuş.
Ok yaydan çıktı artık... Geri dönüş yok.Oden'e laf edenler yarın ağlamasın.