Söylentiye göre Kaido tek geliyor. Eline verip gönderiyorlar. Sonradan planlı ve topyekun bir saldırı yapıyorlar. İçeriden satanlar da oluyor.

Söylentiye göre Kaido tek geliyor. Eline verip gönderiyorlar. Sonradan planlı ve topyekun bir saldırı yapıyorlar. İçeriden satanlar da oluyor.
Turkceyi bekliyorum okumadim bölümü ama okuduklarim yorumlardan 1 kralin dogmadigini dusundum ben ikisinin de mi dogmadigini söylüyor?water7 ı yüzen şehir yapacaktı ya adam olm :s ileride hem denizde hem karada ilerler, hatta bilmem ne şehirler diye filmi de vardı :d
Deniz Krallarının duyulduğu bölümlerden önce doğuyor Momo :T
Bu olaylar 25 sene önce oluyor. Oden 20 sene önce düşüyordu sanırımSöylentiye göre Kaido tek geliyor. Eline verip gönderiyorlar. Sonradan planlı ve topyekun bir saldırı yapıyorlar. İçeriden satanlar da oluyor.
İm samanın önünde onun resmi vardı galibaEğer Alabasta'daki antik silah Vivi ise, kastedilen bir araya gelme Reverie olabilir belki.
Hahahahahahhahaahahaahahhahaahahhhaahahahhahanaha caresizligin ve acizligin emojisi bunlar canım, senden daha iyi bir cevap beklerdim de olayın buymuş.
Evet , elinde tutuyordu.İm samanın önünde onun resmi vardı galiba
Kaido yeniliyor yaniSöylentiye göre Kaido tek geliyor. Eline verip gönderiyorlar. Sonradan planlı ve topyekun bir saldırı yapıyorlar. İçeriden satanlar da oluyor.
Bir daha anlatalım Roger'in ağzından.Roger Korsan Kral olmak istiyordu.![]()
Kaido yenilmez diye bir şey duymadık.Kaido yeniliyor yani
Oden > Yonkou
.Hahahahahahhahaahahaahahhahaahahhhaahahahhahanaha caresizligin ve acizligin emojisi bunlar canım, senden daha iyi bir cevap beklerdim de olayın buymuş.
gelecekte doğacağından bahsediyorlar ve uzak denizlerde doğacağından :s bu çeviriye göre öyle yani.Turkceyi bekliyorum okumadim bölümü ama okuduklarim yorumlardan 1 kralin dogmadigini dusundum ben ikisinin de mi dogmadigini söylüyor?