tabii ki oroçi durduracakOdeni gelecek bölüm kim durduracak diye anket konusu açın bari. Adaylar kyoshiro, kaido, kaido komutanlarından birisi. Gerçi bu canavar odeni anca kaido durdurur gibi de kaidonun orada ne işi var.

tabii ki oroçi durduracakOdeni gelecek bölüm kim durduracak diye anket konusu açın bari. Adaylar kyoshiro, kaido, kaido komutanlarından birisi. Gerçi bu canavar odeni anca kaido durdurur gibi de kaidonun orada ne işi var.
Oroçi'yi koruma kanunu yüzünden oluyor hep. Kanun bir kalksın anında gerçekler çıkacak ortaya.tabii ki oroçi durduracakhiç wanoda okula gitmedin mi yav :s vadandaşlık ve tarih dersinde işliyorlar.![]()
Bunlar ufak ama güzel detaylar. Geçen bölümde böyle çok hata vardı.Roger Oden’e ölmeden önce Beyazbıyık ile görüşeceğini söylüyor. Sonra da Oden’e İzo’ya Wano’ya geri dönmesini söyleyeyim mi diye soruyor. Oden de yok o oraya alışmıştır boşver falan diyor. Adamlar hiç İzo kısmını yazmamış o baloncuğa![]()
Biri kesin Shirahoshi, diğerini ben de çözemedim. Diğeri sanırsam Luffy , korsanlar kralından bahsetmiş olsa gerek.Roger’ın duyduğu seste, “10 yıl sonra iki kral karşılaştığında doğacak” dedikleri o iki kral kimdi?
Bence orada önce uzak denizlerde doğacak diyor. Sonrasında iki kral tekrar karşılaştığında balinalar mutlu olacak diyor. 10 yıl sonra doğan Poseidon yani Shirahoshi, onunla tekrar karşılaşacak kral Joyboy'u temsil eden Luffy. Ben öyle anladım. Zaten bir de şu özür ponesi vardı, büyük ihtimalle o zamanki Poseidon'a yazmıştır.Roger’ın duyduğu seste, “10 yıl sonra iki kral karşılaştığında doğacak” dedikleri o iki kral kimdi?