Vallaha sen ne anlatıyon anlamadım.Oden çizmiş, geçen bölümden Roger'de öyle bir makas yok, Oden yaralanmış, Roger makaslanmış olay belli. Oden önden koşup çizdi seninkini, ne beklerdin ne buldun Reis![]()

Vallaha sen ne anlatıyon anlamadım.Oden çizmiş, geçen bölümden Roger'de öyle bir makas yok, Oden yaralanmış, Roger makaslanmış olay belli. Oden önden koşup çizdi seninkini, ne beklerdin ne buldun Reis![]()
Lütfü harikalar diyarında, iyi seridir 600 den sonra bozuyor amaKılıç ustalarının adamı olmadığı bir seri vardı o hangisiydi beyler ? Red sen hatırlıyormusun Naruto muydu ?![]()
Herkes bulmuş. Kim karartmış bunları?Bir yerden bulmuştur.
O lobinin ölümü vaciple farz arasında bir yerde zaten. Neyse biz yine vakur bir şekilde bekleyelim. Ne de olsa beklemek bizi haklı çıkartıyor hep.Şu an kutlamalara başla bence sen.Bugün Luffy lobisinin gerileme dönemine girdiği gündür ölümü yakındır lobinin.Eğer Roger’ın Ryuma gibi kasıp kılıç kararttığı doğruysa.![]()
Yarı kılıç koklayıcı olduğum halde sevinemedim. Çeşitlilik öldürüldü. Koca serideki en çeşitli şey Garp galiba. Çeşitliliğin tabutuna çakılan son çivi. Kara Kılıç Ustası Roger!Iste onu diyorumOda buyuk ihtimalle Roger'a karar veremedi nasil bir gucle ortaya cikarsam diye kilicla karar kildi. Yani seytan meyveleri ve kiliclarin oldugu yerde tabancayi da bu 2'linin arasina alamadi veyahut almadi.