Üye silindi 1554
Vay be, okurken kalp atışım hızlandı.
Luffy ile dövüşecek olması itibar açısından yeterlidir... Vakti geldiğinde ben yenildim ama sorun kime yenildim, korsanlar kralına yenildim, diyecek. Hatta yeri gelecek diyecek ki, ona korsanlar kralı olma ilhamını ben verdim. Bunu neye dayanarak söyleyecek peki? Sorduğu soru var ya, ne kralı olacaksın, o işte.Haftalarca okurlarına böyle görkemli adamların yer aldığı bir flashback serisi okuttuktan sonra bakalım sıradaki arc düşmanı olan Kaido'yu nasıl şişirecek Oda. Alışılmadık şeyler göreceğiz bence.
+1Bu arada WB ve Roger eşit olduğu ve o seviyede başka biri olmadığından dolayı, Roger ölünce WB en güçlü adam ilan edildi. Roger varken en güçlü ünvanını bu ikisi birbirine yenilmediği için belirleyemezsin. Birisi ölünce otomatikmen diğeri en güçlü ünvanını aldı. Shiki o yüzden ortalık sana kaldı dedi. Yani Roger öldükten sonra WB'nin en güçlü adam ilan edilmesinin sebebi Rogerdan güçsüz olması değil. Tam tersine Rogerla eşit olmasından dolayı 2 kral olarak zirvedelermiş.
Brook un meyva bildiğin buglu bir meyva.Olabilir. Her şey mümkün. Toki geleceğe gidiyor. Brook ölürken hayata dönüyor her şey mümkün. Bu arada shanks gorosei ile bir korsan hakkında konuşmuştu. O da mı teach'di acaba?
Aynen moruk son çıkan mangayı çöpe attık seni dinliyoruz anlatRoger'ın, WB ile denk olmasının imkanı yok. Sebebi şu bu adam Garp ile Xebec in tayfayi patlattığı zaman WB de oradaydı. WB hemen hemen Roger ile aynı yaşlarda diyebiliriz herhalde. Belki 5 yaş fark vardır aralarinda.
Roger seri de cidden bambaşka bir seviye.
Oldu ki sıralama yapacak olsak Roger = Garp > Wb diye sıralama yapılabilir. Ben böyle düşünüyorum.
Ama o Xebec olayından sonra WB kendini bariz çok geliştirmiş.