Herif baya efsane bir karakter çıktı.
Herif baya efsane bir karakter çıktı.
Yonkou gücünde çıkma ihtimali var. Kaido'nun bunu yenerken nedense hile hurda yaptığını düşünüyorum.Oda boşuna o sahneyi çizmez. Oden güçlü diyor fakat ne kadar güçlü? Soru o.
Roger'ın gemisinde Rayleigh'ten üstün birisi olamaz diye düşünüyorum. Sol kol seviyesi falan mı acaba? Sol kol da Gaban oluyor.
Hayırlısı bakalım.
Oden’i tayfa da ittifak olarak düşünmek lazım. Zaten Bizimkiler Ray için; Roger korsanları denilince akla gelen ilk isim diyorlar. Bence Ray yonko seviyesi bir adam, Oden de Rahat Amiral olur diye düşünüyorum.Oda boşuna o sahneyi çizmez. Oden güçlü diyor fakat ne kadar güçlü? Soru o.
Roger'ın gemisinde Rayleigh'ten üstün birisi olamaz diye düşünüyorum. Sol kol seviyesi falan mı acaba? Sol kol da Gaban oluyor.
Hayırlısı bakalım.
Eee ölmeseydi önce yonko olurdu sonra da korsan kral.Yaşasa kk olurdu diye boşa denilmedi.WB'ler gidip çaylak Marcoyu kaptan yaptılar
Yani Ace'i de yaparlarmis ölmez iseydi Ace. Ace'e bak, belesten yonko tayfası kapiyormus az daha
Koskoca One Piece evreninde, bir kaç tane daha Amiral ya da Yonko seviyesi adam olamaz mı yani? Bak Xebec diye bir adam çıktı mesela. Saymaya kalksak kaç tane güçlü adam var da bu kadar şaşırdın anlamadım?Akıl alır gibi değil. Yonkolar, amiraller havada uçuşuyor.