Aynen yavrum aynen babunlarlarla aşk yaşamaya devam.Aha bunu sen istedinZoro’nun Hocası>Croco hahaha çok eğleniyorum şu an nedense
![]()

Aynen yavrum aynen babunlarlarla aşk yaşamaya devam.Aha bunu sen istedinZoro’nun Hocası>Croco hahaha çok eğleniyorum şu an nedense
![]()
Babunlar>Croco bilerek yapıyorsun değil mi? Sende Croco’yu gömmemi seviyorsun itiraf etAynen yavrum aynen babunlarlarla aşk yaşamaya devam.![]()
Ağlak hallerini seviyorum diyelim.Babunlar>Croco bilerek yapıyorsun değil mi? Sende Croco’yu gömmemi seviyorsun itiraf et![]()
Ooo Jean-Claude Van Damme> şaka şakaAğlak hallerini seviyorum diyelim.
Şu hareketi yapıp yapıp bana yazıyorsun muhtemelen. Fakat az kullan fazlası zarar.
![]()
Kum değil et favorimiz. Kılıç gibi kafa yapmıyor o merak etme.Ooo Jean-Claude Van Damme> şaka şaka
Reis kum yemekten iyidir Asıl o çok zararlı dikkat et![]()
![]()
Hadi hadi geceleri ağlayarak kum yiyormuşsunuzKum değil et favorimiz. Kılıç gibi kafa yapmıyor o merak etme.![]()
![]()
Ağlatarak yedirttiğimiz kişiler bu boş muhabbetleri çıkartıyor işte naparsın.Hadi hadi geceleri ağlayarak kum yiyormuşsunuz![]()
![]()
Neyse Croco bacımızdır laf etmeyizAğlatarak yedirttiğimiz kişiler bu boş muhabbetleri çıkartıyor işte naparsın.![]()
Hahahha Neyse bugünlük bu kadar kum konuşmak yeter