HoaydaaHelmeppo>Croco-boy net. Adam Garp dan eğitim aldı![]()
![]()

HoaydaaHelmeppo>Croco-boy net. Adam Garp dan eğitim aldı![]()
![]()
Gelsin de gerçekleri görsünHoaydaaben çok anlamam crocodan. Sir gelince aydınlatır bizi. Ama helmeppoyu tutmuyor da değiliz
![]()
Onlara bizden mezar çıkar anca!Gitsin kumda oynasın. @Sir Crocodile buna kumdan kale yapsana şogunculuk oynasın orada sürüngen bozuntusu.Zoroya benzemeyi de hiç düşünmesin bile.
Az kokla lan yine kafan yerinde değil.Bu arada Momo>Croco-boy net hahhaha![]()
Enma>Croco reyiz gerçeklerden kaçamazsınAz kokla lan yine kafan yerinde değil.![]()
Daha ne kadar ağlayacanız beleş kılıca bakalım. Bir de şu varken kılıçcıların ağlaması yok mu?Enma>Croco reyiz gerçeklerden kaçamazsın![]()
Zoro, Monet’e yaptığını yapar Croco’yaDaha ne kadar ağlayacanız beleş kılıca bakalım. Bir de şu varken kılıçcıların ağlaması yok mu?
![]()
Croc enmayı çay niyetine içer.
Şu an Zoro Croc'u çok zorlanmadan alır. O da Croc YK4 seviyesinde döneceğini varsaydığımdan.Zoro, Monet’e yaptığını yapar Croco’yaBu arada hatırlatayım Monet>Croco Net
![]()
Katılıyorum. Bandanasını takmasına bile gerek kalmazŞu an Zoro Croc'u çok zorlanmadan alır. O da Croc YK4 seviyesinde döneceğini varsaydığımdan.
Hahah seri anca bu kadar boş yorumlanabilir tebrik ediyorum bu mantığını.Zoro, Monet’e yaptığını yapar Croco’yaBu arada hatırlatayım Monet>Croco Net
![]()
Aha bunu sen istedinHahah seri anca bu kadar boş yorumlanabilir tebrik ediyorum bu mantığını.
Ağır gelir bu mantık sana Zoro gitsin hocası gelsin hadi yavrum.![]()