Bence de değil şu tipe neler eklenmeli de Kyoshiro olsun. Witching Hour bu mu çıkacak acaba.Operasyon geçirmediyse Kyoshiro değil.![]()
Koshiro o ara 10 yaşında sanırım. 10 yaşında duruyor mu? Coby kadar duruyor Denjiro
Bence de değil şu tipe neler eklenmeli de Kyoshiro olsun. Witching Hour bu mu çıkacak acaba.Operasyon geçirmediyse Kyoshiro değil.![]()
Scopper Gaban'ı aklıma getirdiOperasyon geçirmediyse Kyoshiro değil.![]()
Yani Momonosuke'nin 8 yaşında olduğunu düşünürsek bu 10 yaşından büyük gibi duruyor.Bence de değil şu tipe neler eklenmeli de Kyoshiro olsun. Witching Hour bu mu çıkacak acaba.
Koshiro o ara 10 yaşında sanırım. 10 yaşında duruyor mu? Coby kadar duruyor Denjiro
Yaslandikca kemik erimesi olur. Ondan olabilir mi? One piece'e ozgu bir sey degil biz de belli bir yastan sonra kuculecegiz yani.Öyle böyle değil. Boy kısalması nedir abi
Gaban ne alaka, anlamadım?Scopper Gaban'ı aklıma getirdi![]()
Yaslandikca kemik erimesi olur. Ondan olabilir mi? One piece'e ozgu bir sey degil biz de belli bir yastan sonra kuculeceÖyle böyle değil. Boy kısalması nedir abi
Yakınken miBenim için öyle değil. One Piece bir dövüş serisi değil hikaye serisi. En sevdiğim hikayelerin başında Noland ve Calgaranın hikayesi gelir. One Piecei One Piece yapan bu. Bu zamana kadar alışamadıysanız yol yakınken dönün.
Adam 1.5 metre küçülmüş neyse tüm karizması gitmiş ona üzüldüm ben...Yaslandikca kemik erimesi olur. Ondan olabilir mi? One piece'e ozgu bir sey degil biz de belli bir yastan sonra kuculecegiz yani.
Şurada Zoro 10 yaşında sanırım. Denjiro 15 18 arası vardır. Koshiro olsa böyle gözükmesi lazımdı gibi amaYani Momonosuke'nin 8 yaşında olduğunu düşünürsek bu 10 yaşından büyük gibi duruyor.
Koskoca Roronoa Zoro 10 yaşında olamaz. Roronoa Zoro 19 yaşında doğdu direkt.Şurada Zoro 10 yaşında sanırım. Denjiro 15 18 arası vardır. Koshiro olsa böyle gözükmesi lazımdı gibi ama
![]()
Denjiro + Ashura vs Kaido olmuştu. Acaba orada mı öldü![]()