Dünya var ise bu adamların yüzü ,suyu hürmetine var.Yok onu biliyorum da Garp veya Roger ikilisi yan yana gelmese o tayfa dünyayı ele geçirebilirdi. İkisi de birbirlerine borçlular gibi.![]()

@ch3rl0b11n
Senden bir genel güç sıralaması bekliyoruz.

Dünya var ise bu adamların yüzü ,suyu hürmetine var.Yok onu biliyorum da Garp veya Roger ikilisi yan yana gelmese o tayfa dünyayı ele geçirebilirdi. İkisi de birbirlerine borçlular gibi.![]()
Yapmayın şöyle bak fena gaz alıyorum. Patlarsam buralar hep ....Arkadaşlar yanlışınız var. Garp ya da Roger fark etmez. Tek girmişler Rocks’a. Sonra bir bakmışlar “AAAA SENİN BURADA NE İŞİN VAR??” olmuş. Bir D.’nin nesi var iki D.’nin sesi var olmuş. Roger ya da Garp çekinmemiş tek dalmış zaten. Hani “ayy bunlar çok güçlüdür geri basayım” yok. Roger ve Garp’ın yaklaşımı çok net “SİZ DÖRDÜNÜZ BEN TEK LAN”.
Zaman meyvesi sayesinde Oden kurtulabilir. Ama sanmıyorum çok ucuz olur. Haine gerek yok, hükümet Oden'den sonra kairoseki muhabbetiyle zaten girip çıkıyormuş, gördük. Daha bunun cpsi, ajan meyvelisi falan derken ona kılıf kolay.Akainu bile Kizaru'yu gonderme de biraz kararsiz kaliyor. Simdi bile tam olarak bir bilgi akisi Drake sayesinde saglaniyor. Eger 20yil once de bir bilgi akisi saglaniyorsa Drake gibi(disinda) baska kisilerde olabilir gibi bir anlam cikmaz mi? Yani Kaido'nun adamlarindan(Drake'den once tayfada olan kisiler) birkaci hain cikabilir o zaman eger dedigin gibiyse. Burda denizcilerin yetersizligi olarak goruyorum biraz. Is derken Oden halen yasiyor olabilir mi?
Sengoku, Garp'ı tuttuğu zaman Sakazuki'yi öldürmesin diye, bizim sitede "Akainu, Garp'ı da ızgara yapardı" diyenler vardı. Hatırlıyor musun?Arkadaşlar yanlışınız var. Garp ya da Roger fark etmez. Tek girmişler Rocks’a. Sonra bir bakmışlar “AAAA SENİN BURADA NE İŞİN VAR??” olmuş. Bir D.’nin nesi var iki D.’nin sesi var olmuş. Roger ya da Garp çekinmemiş tek dalmış zaten. Hani “ayy bunlar çok güçlüdür geri basayım” yok. Roger ve Garp’ın yaklaşımı çok net “SİZ DÖRDÜNÜZ BEN TEK LAN”.
Konuş reyizSengoku, Garp'ı tuttuğu zaman Sakazuki'yi öldürmesin diye, bizim sitede "Akainu, Garp'ı da ızgara yapardı" diyenler vardı. Hatırlıyor musun?
Bizzat ben demiştim hatırlıyorumSengoku, Garp'ı tuttuğu zaman Sakazuki'yi öldürmesin diye, bizim sitede "Akainu, Garp'ı da ızgara yapardı" diyenler vardı. Hatırlıyor musun?