RedTeroR 27 Eyl 2019 #11 Op headshot attı bana, Wb Reisle ilgili yeni bilgiler gelene kadar Odaya ara vermek iyi olacak
Monkey D. Dragon 27 Eyl 2019 #13 Oda durmamış çakmış lan hepsini. Roger falan beklemiyordum yani. Rocksın başındaki herif ne zaman fırlayacak acaba. Wb nin ''hayalin ne'' diye sordukları tayfa bu demek lsdjflsjfd şaşırtıcı. Fujinin kafayı kırmış birileri. Acaba kim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oda durmamış çakmış lan hepsini. Roger falan beklemiyordum yani. Rocksın başındaki herif ne zaman fırlayacak acaba. Wb nin ''hayalin ne'' diye sordukları tayfa bu demek lsdjflsjfd şaşırtıcı. Fujinin kafayı kırmış birileri. Acaba kim ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nebukadnezar 27 Eyl 2019 #15 Tüylerim diken diken diken okudum ama sondaki sengokunun manasını anlamadım. Neyi belirttik oarada
Alpamis 27 Eyl 2019 #16 RedTeroR dedi ki: Op headshot attı bana, Wb Reisle ilgili yeni bilgiler gelene kadar Odaya ara vermek iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Garp ile Roger dağıtmış en güçlü tayfayı. Garp'a laf atanlara iyi bir cevap olmuş. Ahlak anlayışı Amiral olmasına izin vermedi. Bu adamın Denizci olmasına laf edenler bu bölümü iyi okusun.:S Sırf gücünden dolayı bu hareketlerine müsamaha göstermiş Kutsal'lar ve Hükümet. Heyt beee.... İstediğini yapmış Garp.
RedTeroR dedi ki: Op headshot attı bana, Wb Reisle ilgili yeni bilgiler gelene kadar Odaya ara vermek iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Garp ile Roger dağıtmış en güçlü tayfayı. Garp'a laf atanlara iyi bir cevap olmuş. Ahlak anlayışı Amiral olmasına izin vermedi. Bu adamın Denizci olmasına laf edenler bu bölümü iyi okusun.:S Sırf gücünden dolayı bu hareketlerine müsamaha göstermiş Kutsal'lar ve Hükümet. Heyt beee.... İstediğini yapmış Garp.
Kuroro 27 Eyl 2019 #17 Efsane bir sayıydı. Karasakal’ın gemisinin adı Saber of Xebec. Ayrıca Rocks D. Xebec, tayfasını Karasakal’ın şu an karargahı yaptığı Beehive adasında kurmuş. İlginç.
Efsane bir sayıydı. Karasakal’ın gemisinin adı Saber of Xebec. Ayrıca Rocks D. Xebec, tayfasını Karasakal’ın şu an karargahı yaptığı Beehive adasında kurmuş. İlginç.
LionSong 27 Eyl 2019 #19 Akainu gitmeye niyeti yokmuş ahah akıllıca bir karar Fuji iyi yaralanmış gibi sabo yaptı sanırım.. çok güzel bir bölümdü çok doyduk harikaydı...
Akainu gitmeye niyeti yokmuş ahah akıllıca bir karar Fuji iyi yaralanmış gibi sabo yaptı sanırım.. çok güzel bir bölümdü çok doyduk harikaydı...
veiless 27 Eyl 2019 #20 "Oden'in karışma ihtimali yok değil mi?" derken idam edildiğinden haberleri yok mu acaba denizcilerin?
"Oden'in karışma ihtimali yok değil mi?" derken idam edildiğinden haberleri yok mu acaba denizcilerin?