Yalnız Big Mom ile Kaido yıllardır kapışıyorlarmış. Katakuri'nin sırtı hiç yere gelmediğine ve yenilmediğine göre Kaido'nun adamlarından çok daha güçlüymüş.

Robin'in sozlerini hatirlatma geregi duyuyorum.Garp reisi takdir ediyorum. Zor zamanlarda Korsan Kral'dan yardım almak/almayı gururuna yedirmek her babayiğidin harcı değil. Roger'a da ayrı bir takdir tabi. Denizci falan demeden yardıma muhtaç adama yardım etmiş. Reisim ya.
Teach'i olduremessen o gucle tepene biner. Istersen Impel'i Down'a gonder o Teach intikami alir. Son care olarak tayfayi katletmesin diyelim ama Teach katledilmesi cok olasi bana gore.Luffy'nin tayfa katledeceğini düşünüyor musun? Ben düşünmüyorum. Roger kötü demiyorum ama bilinenleri göz önüne alınca öldürmekten çekinmeyen biri belli ki. Usopp dayak yediğinde, Luffy Franky ve çetesini öldürmedi mesela.
Luffy yener denizciler halleder. Luffy birini öldürmez.Teach'i olduremessen o gucle tepene biner. Istersen Impel'i Down'a gonder o Teach intikami alir. Son care olarak tayfayi katletmesin diyelim ama Teach katledilmesi cok olasi bana gore.
Bir Katakuri vs King izlettirsinler bize geçmiştenYalnız Big Mom ile Kaido yıllardır kapışıyorlarmış. Katakuri'nin sırtı hiç yere gelmediğine ve yenilmediğine göre Kaido'nun adamlarından çok daha güçlüymüş.![]()
Kutsal ejderleri korumaktan daha fazla sıkıntı oluyorsa bu dediğin Garp için, takdir edilecek bir şey yoktur bence.Garp reisi takdir ediyorum. Zor zamanlarda Korsan Kral'dan yardım almak/almayı gururuna yedirmek her babayiğidin harcı değil. Roger'a da ayrı bir takdir tabi. Denizci falan demeden yardıma muhtaç adama yardım etmiş. Reisim ya.
Bu ikisinin ödülünü geçen korsan olmadı diyor! Bu ikisinin ödülünü şu ana kadar geçen olmadı demiyor. Korsan olmadı diyor bu durumda dragon'un bu ödülü geçmiş olma ihtimali var.İroni mi değil mi anlayamadım![]()
Denizciler o gucu elinde tutamaz. 2amiral o adamin basinda mi bekleyecek her zaman?Luffy yener denizciler halleder. Luffy birini öldürmez.