Başları Drake gibi gözüküyor. Belki gizli olabilir.Bunların başlarında da Aokiji çıkarsa şaşırmam.
Başları Drake gibi gözüküyor. Belki gizli olabilir.Bunların başlarında da Aokiji çıkarsa şaşırmam.
Law şiçi olduğunda Dressrosayı kurtarmayı planlıyordu yoksa Doffu öldürtmeyi mi ? Ne oldu da Law bir anda polyana kesildi başımıza.La halihazırda meyvesi olan adama bir meyve daha versinler diyorsun, daha ne diyeceksin ki.
İyi de senin çıkar dediğin şey birine Devrimcilere yardım edecek imkan sağlıyor, diğerine Dressrosa'nın kurtartıyor, diğer ikisi ise bu sayede koca bir ada dolusu halkı tehlikelerden, korsanlardan hatta kutsal ejderlerden koruyor.
Ortada bireysel bir çıkar yok ki.
Çok kaliteli bir karaktersiz yahu ona lafımız yokBi keresinde de beyinsiz demişlerdi.Yemediğimiz hakaret kalmadı.
Oda'nın çok iyi bir evren kurduğuna ve seride kaliteli karakterler olduğuna katılıyorum ama işleyişini hiç sevmiyorum.Bir de üstüne sırf gizem için mantık hataları yapınca hepten soğuyorum.Ama inşallah iyi bitirir ya ne diyelim.
Başımıza şair kesildin haa.:/ Karakteri olmayan biri kim la ? Mihawk'dan mı bahsediyon sen ?
Bu arada kılıç değiştirme olayları falan benimde hoşuma gitmiyor.:/ Hatta geçenlerde keşke tüm kılıçlar aşağı yukarı aynı kalitede olsa da kılıç değiştirme olayı olmasa gibi bir şey yazmıştım.:/ Neyse bunlar Zoro'nun kaliteli bir karakter olduğu gerçeğini değiştirmez!!
Liderleri Drake değil mi işte?Drake'in Coby ile kanka olması da tuhafıma gitmedi değil. Bunların başlarında da Aokiji çıkarsa şaşırmam. Sword da güzel isim he örgüte.
2 aradır Tiç ve Devrimci görüyoruz. Hayırlısı. Bu arc bittiğinde kimlerin işleneceği belli.
Değildir. Adam taa tuğamiralken çıktı denizcilikten. Fazla düşük profilli o zamanlar için.Başları Drake gibi gözüküyor. Belki gizli olabilir.
Kaptan diyor lider demiyor ki.Liderleri Drake değil mi işte?
Hadi öyle olsun ne diyeyim.Kimse karaktersizliğimizi sorgulamasın!!Çok kaliteli bir karaktersiz yahu ona lafımız yok
Şimdi baktım böyle bir mesaj atmamışım.İçimden düşünmüşüm muhtemelen.Bu gereksiz infoyu da vereyim.:/Hatta geçenlerde keşke tüm kılıçlar aşağı yukarı aynı kalitede olsa da kılıç değiştirme olayı olmasa gibi bir şey yazmıştım.:
Kid’i; en iyi arkadaşı Killer ile boğulmaktan kurtaran Luffy değil miydi yav? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?Kılıçlarına oturmak istiyorsan söylemen yeterli.Bir el hareketimize bakar.İstersen kaptanını da hemen yanına oturturum
Aokiji bunların kaptanı olmak için fazla vasıflı duruyor bence.Değildir. Adam taa tuğamiralken çıktı denizcilikten. Fazla düşük profilli o zamanlar için.
Kaptan diyor lider demiyor ki.
Doğru diyorsun şimdi dikkatimi çekti. Liderleri Aokiji olsa güzel olurdu.Değildir. Adam taa tuğamiralken çıktı denizcilikten. Fazla düşük profilli o zamanlar için.
Kaptan diyor lider demiyor ki.
Yonkouları içerden çökermek için kurulduysa bence güzel seçim.Aokiji bunların kaptanı olmak için fazla vasıflı duruyor bence.
Yukarda da dedim. Drake bu işe girerken çok yeni yetme daha o yüzden düşük profilli kalıyor.Doğru diyorsun şimdi dikkatimi çekti. Liderleri Aokiji olsa güzel olurdu.
türkiye ekonomisi dediğin almanyanın 1 değil 10 altıdır ya bu nasıl benzetmeBir altı ama nasıl bir altı.
Amiral Alman ekonomisi ise bir altı Türkiye ekonomisidir.