Ya bu ittifak üzerine Luffy'nin Wano da olduğunu ve oradan sağ çıkamaz kaygısına kapılıp Garp oraya doğru yola çıkarsa?? O zaman tam festival olur.Marco gelirse muhtemelen tek gelmez komutanlarla fln gelir peşinden de weevil.
Sonrası festival zaten
Ya bu ittifak üzerine Luffy'nin Wano da olduğunu ve oradan sağ çıkamaz kaygısına kapılıp Garp oraya doğru yola çıkarsa?? O zaman tam festival olur.Marco gelirse muhtemelen tek gelmez komutanlarla fln gelir peşinden de weevil.
Sonrası festival zaten
Kaido, BB'ye fazla gelir. Çok beleşçi biri olduğu için Wano geleceği son yerdir.Bu arada biryerde Zoro İspanyolca'da tilki demekmiş diye okumuştum. Baktım Zorro İspanyolca'da tilki demekmiş.
Wb misali yapabilir. Doğru zaman doğru yer.Kaido, BB'ye fazla gelir. Çok beleşçi biri olduğu için Wano geleceği son yerdir.

Keşke garp ın doğru yolu bulduğu günleri görsek ama nerdeeeYa bu ittifak üzerine Luffy'nin Wano da olduğunu ve oradan sağ çıkamaz kaygısına kapılıp Garp oraya doğru yola çıkarsa?? O zaman tam festival olur.
Sanmıyorum, ancak istihbaratı çok iyiyse olabilir, buradaki durumdan haberinin olduğuna dair bir teori mi bu bahsettiğin.Wb misali yapabilir. Doğru zaman doğru yer.
Sen? Masaka!?Geçen bölüm yorumlarında Bb nin Kaido'nun meyvesi için Wano'ya geleceğine dair bir teori öğrendiğimi yazmıştım. Büyük ihtimalle Shanks Bb nin niyetinin farkında ve Goroseilerle bu konuyu konuşmaya gittiğini düşünüyorum.
Kyoshiro, Denjiro ise bunu bilmesi en yakın kişi Hiyori. İşe bakın ki toplantıda Hiyori yok. Bana kalırsa da kesin demiyorum ama en büyük aday Kyoshiro...Ryuma dövüşü için Zoro hiç yaşanmamış gibi davranalim demişti. Gücü kısılmış Ryumadan aldığı ganimeti vermiş oldu. Keşke vermeseydi. Wado dışı pek takmiyorum gerçi
5 gün kalmış. Onigashima Arc baslayacak. Denjiro kesin Kyoshiro. 50 bölüm sonra yeni arkaplan yazmaz.
Hiyoriyi salma, Zoronun başkente peşinden gitmeme, Yasunun idam olaylarını düzenleme, mesajın bir şekil yayılmasını sağlama. Mevzu belli. Hiyorinin Komurasaki olayı gibi belli.
Ona en az amiral diyelim.Ryuma'nın seviyesini az çok kılıcına verilen değerden anlayabiliriz. Oden gibi kuvvetle muhtemel sağ kol üstü bir adamın kılıcının bile Ryuma karşısında değeri yok.