Son sayfada ortamda adam kalmayınca Vücudu esnetiyor ya, sonra şov yapacak işte hahahaLuffy'nin şov yapma kısmına takıldım ben. Millete yeni hakime bakın diyip havaya mı sıkıyormuş yoksa?![]()

Son sayfada ortamda adam kalmayınca Vücudu esnetiyor ya, sonra şov yapacak işte hahahaLuffy'nin şov yapma kısmına takıldım ben. Millete yeni hakime bakın diyip havaya mı sıkıyormuş yoksa?![]()
Babanuki var işte.Son sayfada ortamda adam kalmayınca Vücudu esnetiyor ya, sonra şov yapacak işte hahaha![]()
Bu kadına Roger, Kaido üzerinden çok güzel rol veriyor da, uygulama 0.Bm nerede rezil olmuş anlamadım şahsen.
Oda bildiğin kaido gibi panik yapmış bm’yi başka nasıl tutabilirim diye.
Komutan olan queen’e sadece bakarak salya sümük akıttı. Bu kadının nasıl taklalar atılarak durdurulduğunu farkındasınızdır umarım.
Ha kaido’ya götürülmesi bir anlam ifade etmiyor kaido bm uyanınca o zincirlerde kurtulabileceğini çok iyi biliyor o yüzden ya dövüşecek ya da tıpış tıpış ittifak teklifi yapacak çünkü eğer bm’yi tatmin etmeyi başaramazsa hafızası yerine gelen linlin affetmez.
Kaido kirmiyor muydu bunları?O zincirler deniz taşından yapılma değil mi? Nasıl kurtulacak Bm merak ediyorum.
Queen'i Luffy'nin gazabından koruyan Oda'yı kınıyorum.Son sayfada ortamda adam kalmayınca Vücudu esnetiyor ya, sonra şov yapacak işte hahaha![]()
Bilmem kırıyor muydu? Yoksa astıkları zaman ip falan kopuyor muydu?Kaido kirmiyor muydu bunları?![]()
@William cutting'un dediğine göre orada Babunaki varmış ona şov yaparQueen'i Luffy'nin gazabından koruyan Oda'yı kınıyorum.![]()