Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 947 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'yu Kid'den güçlü görüyorsunuz Kid'in kaçtığı yerden Luffy'nin kaçamayacağını düşünüyorsunuz garip değil mi ? :D
Garip ama ilk geldiği anda kaçamadılar ikisi de. Ve aç kalmamak için ayak işi yaptılar. Yoksa kaçabilse sonradan kaçardı ona lafım yok ama o kadar şeyden sonra şu artistlik de komik olmuş bence :D

Yoo daha geçen bölüm bizi buradan itme ölürüz diyen elemanın ben hep özgürdüm demesine takılmışlar gibi geldi bana :hhh:
Evet Big Mom'a karşı öyle ama Queen için geçerli değildi be o ferit tartışmanın başı önemli biz Queen'siz hapisten kaçmadan bahsediyorduk birde çünkü Kid Queen yokken kaçmıştı hani Kid'in kaçabileceği yerden birde Zoro'yu güçlü görüyorsunuz ya Luffy'nin kaçamayacağını düşünmekte ne bileyim yani tek sıkıntı kariosekilerden kurtulmak olurdu ondan sonra onunla da Raizo ilgileniyordu zaten. Bak Queen ilk geldiği vakit :D Big Mom'in Luffy'i öldürmesi için boynunda kelepçe olmasına da gerek yok :)

Evet Big Mom'a karşı öyle ama Queen için geçerli değildi be o ferit tartışmanın başı önemli biz Queen'siz hapisten kaçmadan bahsediyorduk birde çünkü Kid Queen yokken kaçmıştı hani Kid'in kaçabileceği yerden birde Zoro'yu güçlü görüyorsunuz ya Luffy'nin kaçamayacağını düşünmekte ne bileyim yani tek sıkıntı kariosekilerden kurtulmak olurdu ondan sonra onunla da Raizo ilgileniyordu zaten. Bak Queen ilk geldiği vakit :D
İyi de ben hep özgürdüm diyormuş!! sen niye karakterin sözünü falancaya karşı özgürdüm, filancaya karşı değildim olayına getiriyorsun ?

Daha bir bölüm önce söylediği şeyi atıyorum işte, tamamen gaz bir şeyler söyletmiş hoşuna gittiyse tamamım ben, sonuçta mantıklı düşünürsek birden bire Mom'un bayıldığı bölümde buna takacak değilim xD

İyi de ben hep özgürdüm diyormuş!! sen niye karakterin sözünü falancaya karşı özgürdüm, filancaya karşı değildim olayına getiriyorsun ?

Daha bir bölüm önce söylediği şeyi atıyorum işte, tamamen gaz bir şeyler söyletmiş hoşuna gittiyse tamamım ben, sonuçta mantıklı düşünürsek birden bire Mom'un bayıldığı bölümde buna takacak değilim xD
Ben hep özgürdüm mü demiş ben artık özgürüm mü demiş o zaman değişir.

Son düzenleme:
"Queen: (It’s over......!! No way No way No way No way, what a monster!!!
She feels completely different from before!!! What happened?!)
Subordinates: (We are dead)"

Ahahaha bu ne lan? :D Queen ağlamış mı korkudan ben mi yanlış gördüm? :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık