Zoro'nun bir tane atağını Kyoshiro'ya isabet ettirmesine bakar. Sonrasında Zoro > Kyoshiro demek için uygun ortam oluşmuş demektir.Zoro'ya geçmiş olsun![]()

Zoro'nun bir tane atağını Kyoshiro'ya isabet ettirmesine bakar. Sonrasında Zoro > Kyoshiro demek için uygun ortam oluşmuş demektir.Zoro'ya geçmiş olsun![]()
Bilemiyorum.O nasıl oluyor ya? Queen hapishanede değil miydi zaten?![]()
O zaman Squardo > Wb nede olsa kestiZoro'nun bir tane atağını Kyoshiro'ya isabet ettirmesine bakar. Sonrasında Zoro > Kyoshiro demek için uygun ortam oluşmuş demektir.![]()
Ters köşe yapmaya çalışmıştır. Önce hapishaneden kaçtı dedikodusu yaymış dikkatleri başka yöne çekmiştir. Bu sürede Wano'da en güvenli ve refah seviyesi en yüksek yerde bolca yemek ve antreman yaparak Kaido karşısında kazanacak şeklinde güçlenecek ortam sakinleşti mi de tüyecektir. Ama Queen bu oyunu görmüş ve bozmuş. Adam adam. Bir de isminden dolayı dalga geçiyorduk.Bilemiyorum.Başkası yakalamıştır. Kid'in hala kelepçeli olma şansı var.
Senin söylediğin nerde geçiyor. Kaynak gösterebilir misin? Wiki baktım dediğin gibi bir bilgi yok.evet farklı versiyonları var . bildiğim 2 veya 3 tane değişik forma giriyor.
Yok bu olay Wano'ya özel. Shutenmaru da Jack'i kestiğinde aynı şeyi diyebiliyoruz.O zaman Squardo > Wb nede olsa kesti![]()
Desene her önüne gelen > boyle oluyorYok bu olay Wano'ya özel. Shutenmaru da Jack'i kestiğinde aynı şeyi diyebiliyoruz.![]()