Big Mom, the Judicial Distributor.

Insallah. Ben Drake'i çok severdim ya. Şu tavırları soğutuyor adamı.İki tekme yediği zaman kendisine gelir belki. :/
şu kadını beklediğim kadar başkasını da beklesem keşke 
Belki Tanrı eziktirOnlar da ezik olmasaymış da tanrı onlara da korumalık yapsaymış.

Sonraki bölüm oradan başlar artık.Insallah. Ben Drake'i çok severdim ya. Şu tavırları soğutuyor adamı.
Tam aksine Kid ve Killer ise 10'a katladı kendini.
Ayrıca hapishane biraz acımasız olmaya başladı sonunda. Yani antrenman değil ciddiyet gelecekti tam Big Mom geldi.şu kadını beklediğim kadar başkasını da beklesem keşke
![]()
Luffy ile karşılaştığı zaman aklı başına gelmesin de. : )
Zoro'yla etkileşime geçen çocukların gözlerinin içi gülüyor resmen. Toko ve Momo 
Orochi'nin peşine ışınlanırcasına hışımla koşması da muhteşemdi. Zoro'nun olduğu yerde ne Sanji'nin ne başkasının esamesi okunmaz arkadaşlar. Zoro'nun yeri farklıdır. Bunu bir türlü anlayamayanlar kafasına soksun bir şekilde.

Bu tuhaf değil mi sizce de ? Oda bu arc baya ters köşe yapıyor. Kamazo olarak bildiğimiz adamın bir anda Killer olarak ortaya çıkması, normal bir vatandaş olarak gördüğümüz Yasuei'nin aslında Hakumai daimyou'su olarak karşımıza çıkması gibi sürpriz çıkışlar görüyoruz. Ayrıca Shutenmaru'nun Ashura çıkması... Yani ilk defa bu şekilde değişik bir tarz izliyor mangaka. Buna dayanarak kimliği belirsiz karakterlerin karşımıza farklı kimliklere çıkması durumuna hazırlıklı değil alışık olmalıyız artık. Kinemon'un mutlaka o 3 samurayı yanımıza almalıyız dediği adamlardan birinin bu zamana kadar ortaya çıkmaması bence normal değil kısacası.
İşte bu olay Zoro'nun neden samuraylara liderlik edecek kişi olduğunu gösteren olaylardan biriydi. Neyse önemli olan kısımlar buydu benim için.
Hawkins kartlara güvenen birisi yani kartın tek bir oranıyla anında kaido’yu satabilir. Bizim tayfanın üzerinde iyi bir oran görmüş olabilir o yüzden müdahale etmemiştir. Ya da o kargaşanın içinde daha çok kargaşa yaratmak istememiş olabilir veya daha sonradan devreye girecek sonuçta drake’e nazaran direkt dalan birisi değil daha sakin bir yapısı var.Hawkins neden şey yapmadi acaba. Drake neden bu kadar kastı anlamadım. Hawkins ve Drake bildiğin Kaidoya sadık davraniyorlar yaw.
Sanji dediğim şeyi dedi. Yasunun ölümü boşa mı gitsin diye. Drake dalinca plan bozuldu. Budur işte ya tayfa. Muazzam. Yapistirdi Sanji. Dino Hunter lakabı istiyorum Sanji için
Kyoshiro da uzun baya. Kılıç dövüşü izlemek hoş olacak. 720 durdurması problem değil de biraz bile erinmemesi mükemmel.
Orochi için anlatılan efsane 2 kılıç seyi Kyoshiroya ait sanirim. Kyoshiro Zoroyu bilerek durdurmus da olabilir. Konuşuldu konuda da Orochi düşerse Kaido korkusu ile belki :T

Aparkat vurmuşsun be nakavt daha yeni görüyorum.Queen salağı bizim ekibin esas oğlanlarla dolu olduğunu acı bir şekilde öğrenecek. Olum oraya dünya yıkılır gene bir halt edemezsin bizimkilere, Tanrı bodyguardlık yapıyor tayfaya mübarek
Her zamanki gibi tam zamanında dış bir etken olaylara müdahil olup bizimkilerden yana avantaj sağlayacak, Kid Biraderim de her gün bir şeylerini kaybetsin ne kadar ezik bir tayfa Kid tayfası değil mi![]()
Bahtsız bedevi Kid ve tayfasına türlü fantaziler uygulanırken bizimkiler mis gibi hamam keyfi xD güzel tatil yaptılar.Law tayfası da Kid tayfası gibi lahananın sapını aldı bizimkiler de tabii meeleye meeleye götürdüler yine.