Vay be. İki goygoy yaptık, dama atıldık.amaneden'in analizinden daha iyi olmuş Mustafa. :/ @amaneden
Ağzımı açmayayım bu konuda lakin profil fotoğrafın = ben.Orojacksonda bölüm sevilme oranları. Onlarla değerlerimiz mi farklı bilmiyorum ama.![]()
Vay be. İki goygoy yaptık, dama atıldık.amaneden'in analizinden daha iyi olmuş Mustafa. :/ @amaneden
Ağzımı açmayayım bu konuda lakin profil fotoğrafın = ben.Orojacksonda bölüm sevilme oranları. Onlarla değerlerimiz mi farklı bilmiyorum ama.![]()
Bizim forum daha aksiyon odaklı galiba. Bence bölüm bayağı güzeldi.Orojacksonda bölüm sevilme oranları. Onlarla değerlerimiz mi farklı bilmiyorum ama.![]()
Valla kim çizdiyse güzel çizmiş, çok hoşuma gitti. Nedense Roger'a benzettim tipini biraz.Oda umarım Odeni şu tarz çizer.
![]()
Çirkin görmekten gına geldi artık.![]()
Ekmeğiyle oynamamak için her zaman yapmıyorum bunu. Yoğsa ohooo ...amaneden'in analizinden daha iyi olmuş Mustafa. :/ @amaneden
Bizim forumda tartışmalar hep sidik yarışı üzerine olduğu için bölümden beklenti de sadece aksiyon üzerine oluyor. Oro'ya çok hakim değilim ama bu sebepten olabilir gibi geldi bana. Yoksa bu bölüm cidden muhteşem bir anlatıma sahip. Resmen ustalık eseri.Orojacksonda bölüm sevilme oranları. Onlarla değerlerimiz mi farklı bilmiyorum ama.![]()
Seni böyle böyle bitirecem olm. Bak türkçem kaydı heyecandan. :/Vay be. İki goygoy yaptık, dama atıldık.
Sen çok yönlüsün aga, bırak ona da analizler kalsın.Ekmeğiyle oynamamak için her zaman yapmıyorum bunu. Yoğsa ohooo ...
Vallaha sanki bana bir önceki Gomu Gomu kullanıcısı Oden'mis gibi geldi. Bölümde kafasına vurulduğunda canının yandığını dair iki kere sahne çizildi. Nedendir bilmiyorum ama Luffy'nin tepkilerini gördüm .Yasu'nun geçmişindeki hali yine fena değildi. Oden'i iyi çizecektir.
Sen onu bunu bırak da Oden'i sevdin mi biraz daha? Karizma olduğu kadar eğlenceli de bir tip.
Bu dediğin çıkarsa bu sefer " Lastik " kılıç ustalarının antisi olur.Vallaha sanki bana bir önceki Gomu Gomu kullanıcısı Oden'mis gibi geldi. Bölümde kafasına vurulduğunda canının yandığını dair iki kere sahne çizildi. Nedendir bilmiyorum ama Luffy'nin tepkilerini gördüm .![]()