Ölmedi ise daha ölmesin. Kafasına bile mermi yedi sanırım yanlış görmedi isem. Odanın yazış şeklini sorgularım.Bu durumda İeyasu ölmüyor demektir ki. Benim de canıma minnet.![]()
Yasu ölmedi ise Roger da ölmemiştir. Net
Ölmedi ise daha ölmesin. Kafasına bile mermi yedi sanırım yanlış görmedi isem. Odanın yazış şeklini sorgularım.Bu durumda İeyasu ölmüyor demektir ki. Benim de canıma minnet.![]()
Bilemem. Law'ın şuanda umurunda olan tek şey tayfası. Bu sefer planda plan deyip sallayacak görünmüyor. Kaldı ki Shinobu yüzünden rest çekti.O zaman bu kirpi kendini neden feda etti
Dövüşür de.Kaçbilir tabi ama dövüşemez
Kazanamayacağını kastettim bendeDövüşür de.
Ama kazanamaz.
Oda, onun kaybedeceği bir son çizmeyeceği için de o dövüşü sonlandırmaz. Fujitora olayında olduğu gibi.
Law ortada görünmüyor daha ne yapacağı belli olmazBilemem. Law'ın şuanda umurunda olan tek şey tayfası. Bu sefer planda plan deyip sallayacak görünmüyor. Kaldı ki Shinobu yüzünden rest çekti.
Fazla abarttın yalnız. Bu seride insanlarok zor ölüyorlar.Ölmedi ise daha ölmesin. Kafasına bile mermi yedi sanırım yanlış görmedi isem. Odanın yazış şeklini sorgularım.
Yasu ölmedi ise Roger da ölmemiştir. Net
Kafası olmadan hamam böceği gibi yaşayan da görür muyuz peki? Fazla mantıksız.Fazla abarttın yalnız. Bu seride insanlarok zor ölüyorlar.
Aslına bakılırsa ölenler de senaryodan dolayı zorla ölüyorlar. Eğer İeyasu ölmezse şaşırmam. Milyon voltluk elektriğin insan öldürmedi evrende kafaya gelen mermi de öldürmeyebilir.
Mümkündür.
Yahu şu an asıl ortağın karışmaması mantıksız olacak. Kimse aranan Toko'yu, aranan Zoro'yu tanımayacak mı? Orochi, Ebisu halkı için bırakın gitsin mi diyecek. O halk Yasu'nun cesedini almadan gidecek mi? Zoro zaten direk saldırmayacak Orochi'ye. O birisine saldırdığı zaman geri adım atmaz savunur. Buda karakter moraline uygundur. Bu karakter ilk tanıtıldığı zaman bile birisini korumak için çarmıha gerilmiş şekilde tanıtıldı.Ne olacağını bekleyip görelim. Bence dediğiniz olmayacak. Hapishane tamamen Luffyle alakalı birşey korsan ve Kaido ile alakalı bir durum ama zoro Samuray gibi davranan tanınmayan biri ve Shogunu hedef alıyor. Bana tutarsız geliyor
Kendini feda etmesi, bir şekilde son anda ölümden döndürülmesi ihtimalini yok etmiyor. Benim aklımda çok uçuk olasılıklar var. O yüzden dile getirmiyorum ama o adamı kurtarmak imkansız değil bence.Kafası olmadan hamam böceği gibi yaşayan da görür muyuz peki? Fazla mantıksız.
Abartmiyorum. Yasu ölmedi ise bu bölüm en çöp bölüm . Bu bölümü güzel yapan bu fedakarlık
Tayfası için tetikte olduğu belli. Kendisi için en uygun zamanı bekleyecektir. Düşünüyorum da en rahat karışıklık çıkarsa kaçırabilir. Aksi şekilde kendileri de tehlikeye girer. Sessiz sedasız hal olmamasından yana gönlüm. Sırf bu yüzden Hawkins adamlarıyla peşine düşer diye düşünüyorum.Law ortada görünmüyor daha ne yapacağı belli olmaz
O olasılık Lawa rol biçme olasılığı. Soylemene gerek yok anlasiliyor.Kendini feda etmesi, bir şekilde son anda ölümden döndürülmesi ihtimalini yok etmiyor. Benim aklımda çok uçuk olasılıklar var. O yüzden dile getirmiyorum ama o adamı kurtarmak imkansız değil bence.