Bence de o hücreye doğru gidecekmiş gibi duruyorAdam toplamak derken çolak şanks ı falan getirse anca alırlar gibi duruyor havadan power up gelmeyecekse R ye takmazsa kiddin yanındaki hücre boş zaten![]()

Bence de o hücreye doğru gidecekmiş gibi duruyorAdam toplamak derken çolak şanks ı falan getirse anca alırlar gibi duruyor havadan power up gelmeyecekse R ye takmazsa kiddin yanındaki hücre boş zaten![]()
Buna doğrudan karşı çıkamam sanırım. Doğrudan onaylama konusunda da temkinli olmam gerekiyor. Yine de kalkmasını beklerim.
Evet dizi, çevremde izleyen var acayip muhabbetler dönüyor smoker. Ben böyle efsane dizi görmedim ajfjsk Orda da Çukur evimiz, İdris babamız deniyormuş ona benzettim.Çukur ne? Dizi falan mı?
Insanlar böyle kardeşim. Sen dusunce onlarda sana laf soyler veya aşağılar. Her yerde var bu durumlar malesef.Geçen bölüm Kaido bu bölüm Luffy gömülüyor OP karakteri olmak istemezdim xD
An itibarıyla uygun değil pek. Kaido bırakıp gider mi ki? Özellikle arıyordu. Kaido başındayken kim bandaj yapabilecek?Ben de ama tek başına değil. İyileştiren köri soslu tavuk, yapraklı bandaj gibi özel isimli yeteneklerle.
![]()
Law da o yürek var mı reis? Korkar o şimdiLaw'ın shambles yapıp kaçırmasından iyidir dayak yemesi.
Cizimden belli. Bildiğin golf sopasını geçirir gibi geçirmiş.
Law niye var orda? Yer değişecek, sonra bir daha değişecekler. Öyle yani.An itibarıyla uygun değil pek. Kaido bırakıp gider mi ki? Özellikle arıyordu. Kaido başındayken kim bandaj yapabilecek?
Yeni uyandım la. Partiyi kaçırmışımOlm 27 sayfadır burdayız sen nerdesin :S Türkçesi çıkmadı herhalde diye mi bekledin neden geç oldu girişin :S