Kesin mi?Bence Ray ve o malum şahıs, hatta en güzelinden Ryuma varken, Zoro'nun seri sonu seviyesi yonkou aşağısı olamaz. Zoro ilk 3 de mutlaka olacak![]()
![]()

Kesin mi?Bence Ray ve o malum şahıs, hatta en güzelinden Ryuma varken, Zoro'nun seri sonu seviyesi yonkou aşağısı olamaz. Zoro ilk 3 de mutlaka olacak![]()
![]()
luffy nin o silahı kaldırıp vurabilmesi için bile g4 yapması lazım sanırımKaido ayılınca pişman olup silahını Luffy’ye verecekmiş “bi kere de sen bana vur” diye. Racon bunu gerektirir.![]()
Sabo yan karakter mi?! Büyük yanlış içindesin. Sabo, Law, Kid... Bunlar alıp başını gidecek ilerde Dragon, Kaido, Big Mom gibi isimlerin yerine bunlar olacak. Coby bile fena bir şey olacka. Hadi Zoro yine Coby'den güçlü olur deyim o kadar kırmayım seni.YapmaaaOnlar kim köpek? Zoro bu serinin demir başlarından dır. Yan karakterler ile kıyaslanamaz
Şeytan Kral'ı ilk 3 den aşağısı kesmez.
Ben bile üzüldüm, sen hesapla gerisini.
Hahahaha, kirli konuşma diye bir video vardı youtube'da. Onu izledin mi? Lafların çoğu aynı da.Ya resmen Kaido Luffy'i bir gecede cahil bırakmış bu dövüşte. Resmen kıdem tazminatını verip yollamış. Resmen tedavülden kaldırmış adamı ya. Sık kullanılanlara eklemiş resmen Luffy'i. Analogdan dijitale çevirmiş geleceğin korsanlar kralını. Tam saha pres yapmış resmen adama. Elden ayaktan düşmüş, saçı dişi dökülmüş adamın. Nesli tükenmekte olan türler arasına sokmuş Kaido Luffy'i. Jubilesini yaptırmış resmen.
Bende rahatım Luffy kk ise Zoro da En güçlü kılıç ustası ve KK'nin sağ kolu.Kesin mi?Bizim taraf kesin hacı. Göğsümü gere gere Luffy, Korsan Kral olup en güçlü olacak diyebiliyorum.
![]()
Ayıp ayıp, hiç yakıştıramıyorum sana bunları.Sabo yan karakter mi?! Büyük yanlış içindesin. Sabo, Law, Kid... Bunlar alıp başını gidecek ilerde Dragon, Kaido, Big Mom gibi isimlerin yerine bunlar olacak. Coby bile fena bir şey olacka. Hadi Zoro yine Coby'den güçlü olur deyim o kadar kırmayım seni.
Yalnız umarım Tama ölmüştür. Çocuk ölümü seriye güzel bir hava katar.
Kaido ışığı görse zaten beni dövsün diye sıraya geçecek.Kaido ayılınca pişman olup silahını Luffy’ye verecekmiş “bi kere de sen bana vur” diye. Racon bunu gerektirir.![]()
Kaldırır be ya! Ama yanında çok ufak kalıyor bizimki.luffy nin o silahı kaldırıp vurabilmesi için bile g4 yapması lazım sanırım![]()