Normal güç işte Garp gibi.Benim kafamı kurcalayan Kaido'nun saldırı gücü. Tamam, darbe işlememesi ejderda olayından anlaşılır falan da (eğer) G4 Luffy'ye tek attıysa bu saldırı gücünün kaynağı ne?
Sıra ona da gelicek bir rocks gelsin hele.acaba olay dedesine falan mı bağlanıcak o kurtarmaya gelicek o ölücek vs.vs. öyle olsun da yıllardır merak edilen Garp'ın gücü üstündeki sis perdesi kaksın artık yeter.
Nerede gördük ?Ben hatırlayamadim. Bir katakuri gibi aktif gördüğünü falan sanmıyorum. O yüzden böyle saldırılarda onun gibi defans beklemiyorumDaha önce gördüğünü gördük. O yüzden beklememiz normal. Katakuriyi geçemediğini ben de savunuyorum zaten.
O kadar kişi ölmedi. Gidip de Tama ölürse, çok fena söveceğim.Tama ölürse forumda yas ilan edelim. Bir hafta herkes Tama avatarı kullansın.
Hızdan o.Luffy'nin altı tane yumruğu olması olayı ne? Hızdan mı öyle gözüküyor yoksa dört tane ayrı el mi çıkarmış?
Garp'ınki haki diye biliyorum ben. Bu adamın defansı zaten (tahminen) ejderha olayından dolayı sağlam. B.hakisi de tekleyecek kadar varsa helal olsun diyorum.Normal güç işte Garp gibi.
Garp sadece haki kullanarak öyle değil ki fiziksel kuvveti de insan üstü boyutta.Garp'ınki haki diye biliyorum ben. Bu adamın defansı zaten (tahminen) ejderha olayından dolayı sağlam. B.hakisi de tekleyecek kadar varsa helal olsun diyorum.