Nami her türlü çöp. Aynı evde benle çırılçıplak yaşasa dönüp bakmam. Geyşam olsa da çöp gibi davranırım. İnsan gibi oturalım desem ilk fırsatta bir şey çalar. Özetle yukata bile kurtaramaz onu.@amaneden Peki yukatalı Nami'ye ne diyorsun?
Beklediğim tepkiyi duymam çok güzel oluyor yaNami her türlü çöp. Aynı evde benle çırılçıplak yaşasa dönüp bakmam. Geyşam olsa da çöp gibi davranırım. İnsan gibi oturalım desem ilk fırsatta bir şey çalar. Özetle yukata bile kurtaramaz onu.
Momo'nunki yapay meyve. Vegapunk yapımı.O değilde Momo da ejderha 2 ejderha zoan var şuan seride![]()
Vegapunk meyvenin özünü Kaidou'dan kopyalamış. Kaidou ölme hobisiyle uğraştığı günlerden birinde yani yine yakalandığı işkence ve infaz edilmeye çalışıldığı günlerden birinde zindanına Vegapunk gelip ölmek istiyorsan senin için bişiler yapabilirim belki demiş. Kaidou da olur kanki demiş. Vegapunk da onu öldürmek için aldığı örnekler üzerinde uğraşmış ama tam o sıra canı süt çekmiş ama yerinden kalkmak zor geldiği için ya kolum uzasa keşke burdan dolaba uzanırdım yea demiş. O sırada bu gücü veren bi şeytan meyvesi vardı hea keşke bende de olsaydı demiş. Sonra da o değil de, la bu şeytan meyveleri nasıl çalışıyor acaba diye dikkati dağılmış ve elinin altında da Kaidou'nun örnekleri varken hemen yapay bi meyve yapmış. Sonradan aklına la ben Kaidou'yu öldürmek için uğraşıyordum nooldu ya böyle dalmışım demiş ve meyveyi köşeye atmış. Yardımcıları da la bu herhalde olmadı nys saklayalım bari demişler olmuş bitmiş.Momo'nunki yapay meyve. Vegapunk yapımı.
Şunu atıp durmayın la. Böyle çıkmazsa intihar edecem hastalığına yakalanıcam. Çok iyi çünküHeyecandan ölücem resmen.
Kollarındaki pul dovmelerinden belliydi ejderha çıkacağı...