Aslında şu an aklıma inanılmaz birşey geldi.Luffy fanlarına çok sağlam bir argüman hediye edeyim mi istiyor musun bunu ?Gözünüzde bazı şeyler canlandı değil mi ?![]()

Aslında şu an aklıma inanılmaz birşey geldi.Luffy fanlarına çok sağlam bir argüman hediye edeyim mi istiyor musun bunu ?Gözünüzde bazı şeyler canlandı değil mi ?![]()
Her zaman diyorum Jack savunma olarak evrende çok önemli bir yere sahip. Shuten'in bu saldırısı Jack'e dokunmaz. Zaten burada vurgulanmak istenen Shuten'in boş adam olmadığı ve hızlı olduğuydu bence.Benim anlamadığım önüne gelen her darbeyi yiyorsa bu adam,tek taraflı vs olur xD,dilimler dilimler durur yani,artık adam Show yapsın ya da bu adam kendine çok güvendiği için umursamıyor bile bu tür darbeleri,o yüzden çok uğraştırabilir
Alayı gelsin. Zaten 18-20'si engelli. Bana dokunmazAslında şu an aklıma inanılmaz birşey geldi.Luffy fanlarına çok sağlam bir argüman hediye edeyim mi istiyor musun bunu ?En güçlü silahlarıyla gelsinler istiyor musun kısacası ?
![]()
Ben de gerçeklere bu kadar gözünü kapatmak nasıl mümkün olabiliyor diyordum.Alayı gelsin. Zaten 18-20'si engelli. Bana dokunmaz![]()
Çoh güzel oluyor tavsiye ederimBen de gerçeklere bu kadar gözünü kapatmak nasıl mümkün olabiliyor diyordum.
Cracker'den daha güçlüdür bence. Jack birine fena patlayacak sonunda ama hayırlısı.Valla bende sevdim jackı ama artık biraz ezer pozisyonda izleyelim yeter,cracker seviyesi bence bu jack