Oroçhi Zoronun namusunu mu kirletmiş ?
He o yüzden ağızda kılıç var.Hasret çekiyor herhal.

Oroçhi Zoronun namusunu mu kirletmiş ?
He o yüzden ağızda kılıç var.Hasret çekiyor herhal.
Poneglyph!Valla fena sert bir adam ya bu. Shanks buna ne vermiş olabilir ki geri döndü bu adam.![]()
Abi aynen ahahahBu deli düşüşünü hızlandırmak adına aşağı doğru o formla uçsa şasırmam.
Korsanlar kralı olmak istiyor mudur ki?Poneglyph!
Şu samuray mı lan!!!??Valla fena sert bir adam ya bu. Shanks buna ne vermiş olabilir ki geri döndü bu adam.
Kılıç tutan herkese dalabilir bu arc.
Sadece ağız mıAğızlarında kılıç varsa olur.
Dik çarpsa tetristeki çubuk gibi.Bu deli düşüşünü hızlandırmak adına aşağı doğru o formla uçsa şasırmam.
Ben de öyle düşündüm de,big mom da zaten doğuştan öyle,bunun ki farklı çıktı,daha iyi belki de böyleKaido bizi yiyormuş 10 bin metreden atlıyorum diye, demek arada uçuyormuş çakal
Oraya nasıl çıktığı da belli oldu, bu elemanın meyveli çıkmasına üzüldüm, meyvesiz olsa daha iyi olurdu doğuştan hayvanlığıyla idare ederdik![]()
dogrudan dusuyor cunku yerde kocaman delik aciliyor meteor cukuru gibiÇeviri anlamiyom. Bu ikisi dövüşürken gök gri oluyor ve oralarda bir yerde kaido ejder olarak mı uçuyor?lutfude bunu görüyor ve saklaniyor öyle mi? Bu erken final anlamına gelecegi için spo yalan çıktı diyebiliriz.
Neyse eger dogruysa kaido ejder ve uçuyorsa demekki gokyüzü adasina ucarak gitti. Ayrıca düşmeside yalan dogrudan düşmemiştir süzülmüştür.
Aksini gösteren bir şey gördüysek de ben hatırlamıyorum.Korsanlar kralı olmak istiyor mudur ki?
Aklıma bisiklet üzerinde freni olmadan bayır aşağı pedal atan bir arkadaş geldi. Gidip bir dükkanın kepenklerine girmişti.Abi aynen ahahah
Korsanlar kralı olmak istiyor mudur ki?