Bunu ben yazmıştım bir ara. Bende aynen böyle düşünüyorum. Hiç bir zaman planlar yolunda gitmedi. Bu seferki de böyle bozulacak bence de.Zoro'nun kaybolmasi planı bozacak bençe.
Bençe jack yenilicek kaido öfkelenip tüm adamlarını wano'ya topliçak.
Bunu ben yazmıştım bir ara. Bende aynen böyle düşünüyorum. Hiç bir zaman planlar yolunda gitmedi. Bu seferki de böyle bozulacak bence de.Zoro'nun kaybolmasi planı bozacak bençe.
Bençe jack yenilicek kaido öfkelenip tüm adamlarını wano'ya topliçak.
Kasına super duper diyor. Okiku daha güçlü demek.Luffy zou’da sanji için “super strong” demişti
Öyle muamele yapıyor ama darbeyi de yemiş gibi. İlk darbeyi Shutenmaru vurmasına rağmen üstünlük kuramadı. Hatta Jack üstün gelecek gibi geliyor bana. Bir de sadece Jack'i yenmesi değil; nasıl yenecek, ne gösterecek falan.Benim için hiç fark etmiyor Zoro olsun liderleri sorun yok da Shutenmaru denilen eleman zaten Jack'e haşere muamelesi yapıyor. Yani gözünün önünde Zoro Jack'i yense bile adamın çok da umurunda olmaz. Orochi'yi yenerse işin rengi değişebilir ama.
Kadın olma bonusu var yani kadının gözüne girmek istiyor luffy.Kasına super duper diyor. Okiku daha güçlü demek.

Obaa. Bu laf çevirme yeteneği... Bu karakter savunma seti... Densetsu çık hesaptan.Kadın olma bonusu var yani kadının gözüne girmek istiyor luffy.
Vay sapık ulan luffy’den beklemezdim
O kadar tuhaf şeyler, o.kadar tuhaf şekilde savunuluyor ki biz savunamıyoruz. Yoksa önsezi konusunda Zoro hepsini sollar.İdda mı kaybettin doğru söyle
Veya zorla öı söylettiriyorlar bunu sana.
Eğer zorla söylettiriyorlarsa göz kırp.

Dövüş devam ederse Jack küsküyü verir zaten. :/ Söylediğin gibi de olabilir, görelim bakalım.Öyle muamele yapıyor ama darbeyi de yemiş gibi. İlk darbeyi Shutenmaru vurmasına rağmen üstünlük kuramadı. Hatta Jack üstün gelecek gibi geliyor bana. Bir de sadece Jack'i yenmesi değil; nasıl yenecek, ne gösterecek falan.
sayın big news hocam ne dersin buradan bi dövüş çıkar mıObaa. Bu laf çevirme yeteneği... Bu karakter savunma seti... Densetsu çık hesaptan.