Üye silindi 1004
Yıl olmuş 2020 hala Nami'ye frikik verdiriyorlar...
Yıl olmuş 2020 hala Nami'ye frikik verdiriyorlar...
Bu doğruKing'den hep boğuk Darth Vader sesi bekledim ben. Adama Jön yakışıklı erkek sesi vermişler.
Kid ve Luffy'nin yüklerini 60 kez 40 kmlik bir yolda taşıdıklarını ve Sanji'nin yemek tariflerini göreceğimiz bir bölüm olacak.Artık Mama gelsin...
Katılıyorum. Ben de animeyi bölüm capsinden takip ediyordum.reyiz neden artık bölüm içi kareler, caps vs paylaşılmıyor :/ ben öyle bölümü izlemiş kadar oluyordum yav.
Dikkatimi çekmedi ama bence o (animede adı geçti mi bilmiyorum)Arkadaşlar şu gece hırsızı denilen veletin tipine dikkat ettiniz mi? Manga'da uzak bir profil olduğu için tipi belli olmuyordu animede bayağı belirgin ve bu bildiğin Sabo. Dikkatli bakarsanız gözünde bir gözlük var ağız ve çene kısmını örten bir maske var maskenin ipleri başının arkasına bağlı, şapkası ters çevirilmiş giyimi birebir Sabo'nun kostümüne benziyor.
Tipine baktığın zaman giyim tarzı çene yapısı ve zenginden çalıp fakire dağıtması bana Sabo olduğu izlenimini verdi. Nasıl açıklayacaklar ve kim çıkacak kesin bir şey söylemek güç. Tahmin ettiğim kişi çıkarsa Sabo buraları ateşe verir.Dikkatimi çekmedi ama bence o (animede adı geçti mi bilmiyorum)
Denjiro
Wano'ya geldiklerinde çoktan o çocukla ilgili söylentiler varmış ve çok eskiye dayanıyormuş izlenimi var. Böyle bir durum varsa Sabo zaten olamaz. Oraya gelebilmesi için zaman yok gibi gözüküyor.Tipine baktığın zaman giyim tarzı çene yapısı ve zenginden çalıp fakire dağıtması bana Sabo olduğu izlenimini verdi. Nasıl açıklayacaklar ve kim çıkacak kesin bir şey söylemek güç. Tahmin ettiğim kişi çıkarsa Sabo buraları ateşe verir.