Üye silindi 1004
8 deniz ve 9 dağ boyunca her şeyi keserim çıplakları kesemem 

Rezillik, komedi kıvamında maymunluk diyorum ya bak kaç yorumdur xDLuffy'nin ne yaptığı belli değil o sıra. Biz Zoro'nun ardına sığınmış bir kadından bahsediyoruz. Bir yorumlar mısın?![]()
Bakalim belki planı vardır.Rezillik, komedi kıvamında maymunluk diyorum ya bak kaç yorumdur xD
Eğer adamlar çıplak diye bir şey yapmadıysa ve kızın kaçırılmasını izlediyse adamlar amuda kalksa herhalde beni de kaçırın diyecek
Tabi tüm bunlar senin gereksizin son kaç bölümdür poşet işlevi gördüğü gerçeğini değiştiriyor![]()
Marineford > WCI diyorsak WCI > Wano da deriz bence.WCI>Wano diyecek miyiz acaba ilerde?
Kaido'ya da Bm'ye yaptırdığı salaklıkları yaptıracak gibi bir his var içimde.Marineford > WCI diyorsak WCI > Wano da deriz bence.
Kaido zaten intihar etmeye meyilliyse bu kadar (gökyüzü adasından atlamak vb.) psikolojik anlamda Big Mom’dan daha bitik durumda. Muhtemelen ölmeyeceğini düşünen bir adam olduğu için savunma yapma gereği duymayan birisi çıkacak.Kaido'ya da Bm'ye yaptırdığı salaklıkları yaptıracak gibi bir his var içimde.