Oda’dan para mı alıyorsun itiraf et...Sen öyle diyorsan bölüm kesinlikle güzel.
Oda’dan para mı alıyorsun itiraf et...Sen öyle diyorsan bölüm kesinlikle güzel.
Bitmediniz. :/ Ben olsam bu şekilde bir ark girişi yapmazdım muhtemelen. Hatta ben olsam her şey farklı bir şekilde gelişirdi diye düşünüyorum. Yeterli mi senin için?Oda’dan para mı alıyorsun itiraf et...
Yetmez. Ben ikna olmadım.Bitmediniz. :/ Ben olsam bu şekilde bir ark girişi yapmazdım muhtemelen. Hatta ben olsam her şey farklı bir şekilde gelişirdi diye düşünüyorum. Yeterli mi senin için?
Biraz geçiş bölümü oldu. Ortamı ısıttılar.Bence gelecek bölüm çok iyi olacak diye bu kötü o yüzden çok kötü demeyelim geçiş diyelim olsun bitsinBölüm kötü değil berbat bir bölümdü.
İlk defa çok kötü verdim galiba.
Ben en sıkıcı bölümlere bile orta veren birisiyim ama bu bölüm başka bir kötüydü.
Tamam şehirler tanıtılıyor sumolar da ilgi çekici holdemi falan da gördük ama bunları tanıtırken bizim iki müptezeli salak gibi gösterip rezil etmek de neymiş. Bizimkiler bölüm boyunca o aslan gibi şeyin üstünde oturuyor. Luffy şimdiye kadar kata ve Bm gibi karakterler görmüş ve kiku’nun hareketine şaşırıyor şaka gibi. Ya bütün karakterleri tutarlı çizeceksin ya da aksiyona sokmayacaksın. Sadece konuşmayla geçseydi bu bölüm yine orta verebilirdim.
Sen olmasan da olur.Yetmez. Ben ikna olmadım.
Yine b*k gibi bir bölüm.
Biraz geçiş bölümü oldu. Ortamı ısıttılar.Bence gelecek bölüm çok iyi olacak diye bu kötü o yüzden çok kötü demeyelim geçiş diyelim olsun bitsin
Vay bee.Sen olmasan da olur.