Kadına da yaymış görmüyon mu nasıl bakıyorYok ya ne gömçürmesiTama tamam hastaydı gittiler lakin tamamlamadı işi sonuç olarak. Ayrıca erkeklere auralar mauralar yayıyormuş ne diyorsun?

Kadına da yaymış görmüyon mu nasıl bakıyorYok ya ne gömçürmesiTama tamam hastaydı gittiler lakin tamamlamadı işi sonuç olarak. Ayrıca erkeklere auralar mauralar yayıyormuş ne diyorsun?
Kadın Luffy'nin h.hakisinden etkileniyor. Gözlerine yaş inmiş, terlemiş.Kadına da yaymış görmüyon mu nasıl bakıyor![]()
Mecburiyet var sonuçta ortada. Lütfen.Yok ya ne gömçürmesiTama tamam hastaydı gittiler lakin tamamlamadı işi sonuç olarak. Ayrıca erkeklere auralar mauralar yayıyormuş ne diyorsun?
Tabi len o kadar çok etkilenmiş bir durum olunca Zoro'nun arkasına saklanıyor. Üzgünüm Reis, eğer prenses değilse bu kadın Luffy'nin işi yaş, Zoro'dan fazla etkileyemezKadın Luffy'nin h.hakisinden etkileniyor. Gözlerine yaş inmiş, terlemiş.
Bu arada Bellamy'nin kapak hikayesi hoşuma gitti.
Yok canım Zoro'ya kaptırmış kendini belli. Onun korumasını istedi. Yaralarını felan sardı. Ama Zoro ... Neyse sabahtan beri söyledik anlamıyon sen.Tabi len o kadar çok etkilenmiş bir durum olunca Zoro'nun arkasına saklanıyor. Üzgünüm Reis, eğer prenses değilse bu kadın Luffy'nin işi yaş, Zoro'dan fazla etkileyemez![]()
Pica'da da dahil oldu, bitirmeden bıraktı taa ki finale kadar.Daha geçen bölüm Hawkins'e "Dahil oldu' bitirmeden bıraktı. Anca aura yaysın yakışıklı, Wano'nun kadınlarını etkilesin, zaten tam milletin karısını kaçıracak tip var.
Bak sana da yaymış kalpler malplerKadına da yaymış görmüyon mu nasıl bakıyor![]()
Haftaya güzel bir pataklama şovu görürüz. Millet Law gelir, çeker çıkarır diyor da ben bizim ikilinin onu da kendine benzetmesini bekliyorum. Dağıtırlar orayı.Mecburiyet var sonuçta ortada. Lütfen.
Önce hakisi sonra aura'sı taşıyor reyisinKadın-erkek etkileniyor doğal olarak. Böyle bir karakter yok diyorum.