Yalan söylediğini düşünüyor öldüğünü kabul etmedi. Ace'nin ölmesi ile ilgili Luffy kardeşi olduğunu söylediğinde kabul edecektir.Ace'in öldüğünü öğrendiği güne en mutlu günüm demesi garip şimdi ama çocuk tabi.
Ace Wanoda güzel bi iş yapmış yine ya!
Yalan söylediğini düşünüyor öldüğünü kabul etmedi. Ace'nin ölmesi ile ilgili Luffy kardeşi olduğunu söylediğinde kabul edecektir.Ace'in öldüğünü öğrendiği güne en mutlu günüm demesi garip şimdi ama çocuk tabi.
Ace Wanoda güzel bi iş yapmış yine ya!
Sen niye böyle savunmaya geçtin klsdhfjkldfasYalan söylediğini düşünüyor öldüğünü kabul etmedi. Ace'nin ölmesi ile ilgili Luffy kardeşi olduğunu söylediğinde kabul edecektir.

Diğer Giftersların üzerinde böyle bir simge varmıydı mesaj vermeye çalışmış olabilir mi ODA G2'ye benzettim o simgeyiCeylan Adam 200 km/h hızla koşuyormuş, epey hızlı birisi aslında.
Ace'ye sabak akşam gömerler çoğunda karşılık vermem ama burada olmayan bir şey söz konusu. Luffy'nin söylediği adam bile eğer doğruysa diyor. Kimse bunu kabul etmemişken kızın kabul ettiğini ve bu ölümü öğrenmesine rağmen en mutlu gününü yaşadığını iddia ediyorlar.Sen niye böyle savunmaya geçtin klsdhfjkldfas![]()

Smoker modluğu bırakıyor mu? (Magazin programı tonlamasıyla)Ben bu herifin tanıtım kutusuna Batman yazmam. Hiçbir güç yazdıramaz.
Joker'imiz de yakında damlar:
![]()

Ben oksam Shitman yapardım.Ben bu herifin tanıtım kutusuna Batman yazmam. Hiçbir güç yazdıramaz.
Gazelleden GZ'dir.Diğer Giftersların üzerinde böyle bir simge varmıydı mesaj vermeye çalışmış olabilir mi ODA G2'ye benzettim o simgeyi![]()
İnsanlar eğleniyor takıldığın şeye bakAce'ye sabak akşam gömerler çoğunda karşılık vermem ama burada olmayan bir şey söz konusu. Luffy'nin söylediği adam bile eğer doğruysa diyor. Kimse bunu kabul etmemişken kızın kabul ettiğini ve bu ölümü öğrenmesine rağmen en mutlu gününü yaşadığını iddia ediyorlar.
Fazla sallama hoş durmuyor![]()