Bu sefer çinli biri sızdırdı, normal gelen spoilerlar gibi değil bu. Sen açmadan hemen önce ben genel tartışmaya da atmıştım.Devamı gemiçekse erken cıkarmasınlar şu spoilerı.
912 spoiler
https://www.reddit.com/r/OnePiece/comments/8zwjhv/chapter_912_chinese_text_leaks/
Haftaya ara var.”Luffy immediately tells her that Ace was dead. The winged mask master is a knife forger. Tama once pleaded Ace to take her onto his adventure. Ace promised, that if she One day became a great ninja warrior, then he’d take her with him into the seas. Luffy changed into kimono, and immediately took Tama to the hospital. On the way he met up with Zoro, but suddenly Hawkins appeared in front of them.”
Helal ben gelecek bölüm karşılaşırlar dedim de Zoro'yu dahil edememiştimZoro vs hawkins açmıştım ben 3 sene önce bu günleri görmüşüm. Konu kilitli gerçi keşke wano biraz daha erken geleymiş.
Ben Zoro yu direkt Kaido için düşünüyorumYalnız Zoro reiz Hawkinsi ne döver var ya. Bunca zamandır ortalıkta yoktu zaten özlemiştik Oda artık bize bayram ettirir. Kafasına vur zoro-sama
Buradan bir yere varmak mümkün değil bence. Ace'in sözünü tutmak zorunda hissedebilir mesela.Aynı kişi olmadıklarını biliyorum. Luffynin gerçekten küçücük çocuğu gemiye alıp peşinden götürmeyeceği belli değil mi?
Buradan bir yere varmak mümkün değil bence. Ace'in sözünü tutmak zorunda hissedebilir mesela.