Unknown
Yanlız Foxy nin niye bu kadar itici geldiğini şuan tamamen anladım.Vücudumuzu tanıyalım.
Sakallı amcayı da editlemiştim çıkmamış.
Şunu izleyeceğim şu an.

Yanlız Foxy nin niye bu kadar itici geldiğini şuan tamamen anladım.Vücudumuzu tanıyalım.
Sakallı amcayı da editlemiştim çıkmamış.
Şunu izleyeceğim şu an.
Aynen benim de bilinçaltımda vardı bu.Yanlız Foxy nin niye bu kadar itici geldiğini şuan tamamen anladım.![]()
Benim o tarih şeysiyle tek hatırladığım bölüm Arşimet sanırım. Biraz daha zorlarsam bulurum birşeyler ama gerek yok. :/Aynen benim de bilinçaltımda vardı bu.Tarih dersleri de vardı bunların. Genel adları ''Bir Varmış Bir Yokmuş''.
Lütfen 99'la 2000'leri karıştırmayalım. 99'un asaleti var^^Haha tahmin ettim beklediğim cevaptı.Ama iyi yaptın bak aferin. Çocukluğumuzu hatırladık.
Dur daha sen çocuk sayılırsın.Lütfen 99'la 2000'leri karıştırmayalım. 99'un asaleti var^^
Bende çocukluğumu hatırladım diyemeyeceğim daha geçen gün anneleri çocukları bana emanet edince sek sek oynadıkDün gibi geliyor o yüzden ^^
Lütfen 99'la 2000'leri karıştırmayalım. 99'un asaleti var^^
Bende çocukluğumu hatırladım diyemeyeceğim daha geçen gün anneleri çocukları bana emanet edince sek sek oynadıkDün gibi geliyor o yüzden ^^
Bakışıyoruz kendisiyle :/Dur daha sen çocuk sayılırsın.![]()
İki haneyle yazılabilen son yıl :/ O yüzden bir asaleti var :/ben 2000 liyim ne asaleti![]()
Asaleti olan tek yıl 99^^2010,2011,2012,2013,2014,2015 bunlarda çift haneli bunlarındamı asaleti var![]()