Haha dikkat etmek lazımdı.Benim favorim yine de leblebi tozudur. Tatlıyı pek sevmedim. Her ne kadar kendisi yüzünden baya bir boğulma tehlikesi geçirmiş olsamda yinede yeri ayrıdır.
![]()

Haha dikkat etmek lazımdı.Benim favorim yine de leblebi tozudur. Tatlıyı pek sevmedim. Her ne kadar kendisi yüzünden baya bir boğulma tehlikesi geçirmiş olsamda yinede yeri ayrıdır.
![]()
Hee Rurouni Kenshini 2000lerin basında yayinladılar.Sabahin 6'sında.Uyumayip Tsubasa izliyodum.Sabahın köründe kalkar çizgi film izlerdim. O zamanlar kaçırdın mı gidiyordu izleyemiyordun.
Atari kaseti görmüşken bende yazayım bir kaç bir şey, o yıllar kasetin resmine aldanıp aldığım kasetlerin hiç birinden o oyun değil benzeri bir şey bile çıkmıyordu. Ah ulan ya şimdi yine sinirlendim.Bende yemedim bu ne
![]()
Çok şey kaçırdın. Hemen o bakkala gidin yarın babanla. Fazladan cino varsa bana da yolla.Evet vardı bunlar^^ Bizim burada satılmıyor böyle şeyler :/ Ama Söke'de geçen bakkala girdim böyle bilmediğim şeyler de vardı. Alsaydım keşke. Babam benim küçüklüğümde de vardı bunlar demişti :/
2000'lerde de vardı bunlar^^ Bonibonla intihar etmeye kalkmayan nesil yoktur herhalde?Bende yemedim bu ne
![]()
![]()
![]()
Yaş anketinde 16 demişsin, üzdünben 2000 liyim ve dediğiniz çoğu şeyi yaşadım pokemon, byblade, yugioh la büyüdüm digimon izlemezdim son kalan eski yugioh kartlarından biriktirmiştim 5-6 yaşlarındayken adam 95 beri saklıyomuş bir alan ben çıktım ondan sonra yugioh kartı falan kalmamıştı zaten mahalledekilere öğreterek oynamaya çalıştım anlamadılar mahllenin 90 sezonundakilabileriyle oynardım genelde yenilirdimsaklambaçta kaçma her zaman vardır hala var biz yokuşta oturduğumuz için maç yaparken topu aşağı dikerdik adam topun arkasından koşarken biz tabana kuvvet kaçardık
ataride berbat grafikli maç oynayarak, mario oynayarak tank; kung fu oynayarak büyüdüm eskiden 9-10 yaşlarındayken mahallede bir atari salonu vardı millet internet kafede pes oynarken ben büyüklerle street figter kapışırdım hala bilgisayardan oynuyorum steeat figter,king of figter dan iyi oyunmu varmış
Düğün var diye gitmiştik, dün döndük geri :/ Üzüldüm şuan :/Çok şey kaçırdın. Hemen o bakkala gidin yarın babanla. Fazladan cino varsa bana da yolla.![]()
neden? 15 mi 16 tımı anlamıyorum ben şu gün alma meseleleri falan varyaYaş anketinde 16 demişsin, üzdün
Evet bizim zamanımızda da var sadece 90'larda değil^^