Bizim evde atari vardı .s

Bizim evde atari vardı .s
Geçenlerde görüp almıştım. Bakkal gibi bir yerden çocukken yediğin tadı alamıyorsun.Bunlardan yiyebildin mi hiç?![]()
Artık damak tadımız değişti ama efsane hala daha gönüllerde.Geçenlerde görüp almıştım. Bakkal gibi bir yerden çocukken yediğin tadı alamıyorsun.![]()
Cinoya rast gelmedim hiç.Kent'in cikolatalari mi ne vardi.İcinden araba çikartmalari çikardi
Benim favorim yine de leblebi tozudur. Tatlıyı pek sevmedim. Her ne kadar kendisi yüzünden baya bir boğulma tehlikesi geçirmiş olsamda yinede yeri ayrıdır.Artık damak tadımız değişti ama efsane hala daha gönüllerde.
Sabahın köründe kalkar çizgi film izlerdim. O zamanlar kaçırdın mı gidiyordu izleyemiyordun.Cinoya rast gelmedim hiç.Kent'in cikolatalari mi ne vardi.İcinden araba çikartmalari çikardiÇocukluk bogazla geçmiş hep
Evet vardı bunlar^^ Bizim burada satılmıyor böyle şeyler :/ Ama Söke'de geçen bakkala girdim böyle bilmediğim şeyler de vardı. Alsaydım keşke. Babam benim küçüklüğümde de vardı bunlar demişti :/Ben lisedeyken bir lokantada çalışmıştım yaz tatilinde. Orada bir bakkal vardı hala satıyordu. Harçlığım yettiği kadar alıyordum. Ne günlerdi be!
2000 lerde de vardı galiba alttakiler ama atayım yine de.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()