Bok gibi zamanlardı. Fakirliğin, yokluğun romantizmini yapan arkadaşları da sevgiyle anıyorum.
Bok gibi zamanlardı. Fakirliğin, yokluğun romantizmini yapan arkadaşları da sevgiyle anıyorum.
Yazları çalışınca bok gibi olur tabi hsjshsjjskwBok gibi zamanlardı. Fakirliğin, yokluğun romantizmini yapan arkadaşları da sevgiyle anıyorum.
Olm iş de merdiven altı konfeksiyonlarda ruhunu çürütmek..Yazları çalışınca bok gibi olur tabi hsjshsjjskw
Ne değişti oyuna başlasan yine yapamıyorsun o itemleri o zamanlar da hayaldi şimdi de hayal :dOlm iş de merdiven altı konfeksiyonlarda ruhunu çürütmek..
Paydoslarda kınayt çarlarımıza şöyle eşyalar alacağız, böyle pk atıcaz diye hayata tutunmaya çalışıyorduk..
O zamanlar yapmıştım la:d iki kişi oynuyorduk çarı. Manes ardream: EnteLMaganda ^^ :dNe değişti oyuna başlasan yine yapamıyorsun o itemleri o zamanlar da hayaldi şimdi de hayal :d
Bir ekşici kolay doğmuyor hdksjskjOlm iş de merdiven altı konfeksiyonlarda ruhunu çürütmek..
Paydoslarda kınayt çarlarımıza şöyle eşyalar alacağız, böyle pk atıcaz diye hayata tutunmaya çalışıyorduk..
Jsjsjsh benim oynadıgım dönem manes yoktu ozamanlar 8 cleaver bile item di bee bu arada ekonomik olarak bakmassan bu 90lar da cocuk olma durumuna şimdiye nazaran daha iyi bana göre bizim yedigimiz içtigimiz şeylerin tadı vardı en azından tabi bu her zaman yiyemedigimiz için de olabilir ama şimdiki gibi herşeyin yapay olduğunu düşünmüyorum ozamanlarınO zamanlar yapmıştım la:d iki kişi oynuyorduk çarı. Manes ardream: EnteLMaganda ^^ :d
Maaşı evdekilere az söylüyorduk vs.
Ekşide veri anelisti rpsi yapmıyorum ya çok şükür..Bir ekşici kolay doğmuyor hdksjskj
Manes yeni açılmıştı işte:dJsjsjsh benim oynadıgım dönem manes yoktu ozamanlar 8 cleaver bile item di bee bu arada ekonomik olarak bakmassan bu 90lar da cocuk olma durumuna şimdiye nazaran daha iyi bana göre bizim yedigimiz içtigimiz şeylerin tadı vardı en azından tabi bu her zaman yiyemedigimiz için de olabilir ama şimdiki gibi herşeyin yapay olduğunu düşünmüyorum ozamanların
ayıp be yüzüne vurulurmu insanın bu şaaak diye :dManes yeni açılmıştı işte:d
Düz yaşlanmışsın olm. Bir şeylerin tadı yapaylaşmamış..![]()